TVgids - Play 6

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:35 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
12:05 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
13:00 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
13:55 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will ontdekt dat zijn vriendin Lisa een zwak heeft voor journalisten. Hij wil bewijzen dat hij ook een goede schrijver is en schrijft een verhaal over beroemdheden.
«
»
14:25 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will is stikjaloers wanneer Lisa een vriend helpt bij het verhuizen. Hij beschuldigt haar van overspel en het komt tot een hoogoplopende ruzie tussen de twee.
«
»
14:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will probeert een goede indruk te maken op Lisa's vader, Fred. Hij neemt hem mee naar een toprestaurant, maar zijn pogingen hebben bijzonder weinig succes.
«
»
15:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Carlton vreest dat hij en Will niet langer de allerbeste maatjes zijn, nu Will steeds meer met Lisa op stap gaat. Om de vriendschapsbanden opnieuw aan te halen, gaan beiden een weekendje skin.
«
»
15:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Wills vrienden vinden dat hij te weinig tijd met hen doorbrengt en ze nodigen hem uit op een feestje. Will vertelt Lisa dat hij met zijn vrienden gaat basketballen.
«
»
16:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Wanneer Will en Carlton geld afhalen, worden ze overvallen. Will wordt door een kogel geraakt en hij belandt in het ziekenhuis.
«
»
16:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Terwijl Will nog steeds van zijn schotwonde herstelt, doet hij Lisa nogmaals een huwelijksaanzoek. Zij wordt overstelpt door medelijden en voelt zich verplicht om 'ja' te zeggen.
«
»
17:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Omdat ze voortdurend met elkaar kibbelen, raadt Phillip Will en Lisa aan om voorhuwelijkse therapie te volgen.
«
»
17:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Er heersen heel wat verschilende opvattingen over Will en Lisa's trouwfeest. Het koppel in sp wil een heel intiem feestje, maar Phillip heeft al zo'n driehonderd uitnodigingen geschreven.
«
»
18:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Met zijn huwelijk voor de deur besluit Will dat het hoog tijd is om zijn financile situatie te verbeteren. Hij kan Phillip overtuigen om in een vastgoedproject te investeren.
«
»
18:50 America's Top Dog
In 'America's Top Dog' moeten K9-honden het tegen elkaar opnemen op een uiterst moeilijk hindernissenparcours. Wie zet de beste prestatie neer?
«
»
19:55 Fixer, the
Jack Killoran is een advocaat die elke situatie kan 'regelen' voor zijn steenrijke clinten. Killoran komt echter op slechte voet te staan met een aantal van zijn klanten.
«
»
22:15 Three to Tango
De rijke zakenman Charles Newman denkt dat zijn architect Oscar Novak homo is en vraagt hem om op zijn vriendin Amy te letten. Maar Oscar is allesbehalve voor de mannen en valt als een blok voor haar.
«
»
00:15 MacGyver (2016)
Ex-MI6-agent Russ Taylor rekruteert Mac, Riley, Bozer, Matty en Desi, voormalig leden van de Phoenix Foundation, om een biologisch wapen op te sporen.
«
»
01:15 MacGyver (2016)
De generaal van het Ministerie van Defensie wil dat MacGyver een strikt geheim project uit een militair laboratorium steelt, om erachter te komen waar de zwakke punten in de beveiliging zitten.
«
»
02:05 MacGyver (2016)
MacGyver en het team zijn aan boord van een vliegtuig wanneer de piloot midden in de lucht plotseling een hartaanval krijgt. Ze komen erachter dat de noodsituatie een vooropgezet plan was.
«
»
02:45 Night Watch
"Nightwatch" volgt de New Orleans Emergency Medical Services-eenheid tijdens de nacht.
«
»
03:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Hoge Noorden' (Eén)

Met een sneeuwstorm op komst moet Mark op Hardangervidda de colonne voorbereiden. Dorien en Arent vertrekken vroeger dan gepland bij Evelyne. Arent wordt geplaagd door heimwee. Soetkin is nu 7 maanden zwanger en komt samen met Adah naar Belgi voor een reeks concerten. Voor Ellen verloopt de aanpassing in Rondane niet altijd even makkelijk.

'Het Hoge Noorden', om 20.40 uur op En.

Dossiers