TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
12:05 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:55 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
13:45 The Fresh Prince Of Bel-Air
Omdat Philip wil weten wat zijn dochter Ashley tijdens haar afspraakje uitspookt, huurt hij Will in om een oogje in het zeil te houden.
«
»
14:15 The Fresh Prince Of Bel-Air
Een autoverkoper overtuigt Will ervan om voor hem te komen werken. Will wordt de beste verkoper en de baas wil dat hij voltijds komt werken en dus stopt met studeren.
«
»
14:45 The Fresh Prince Of Bel-Air
Jazz gaat trouwen met een vrouw die pas is vrijgelaten uit de gevangenis. Will staat erop dat het trouwfeest bij de familie Banks wordt gehouden.
«
»
15:15 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will plant een romantisch weekend met zijn vriendin in Palm Springs. Lisa wil dat Will eerst haar vader ontmoet voor ze vertrekken.
«
»
15:45 The Fresh Prince Of Bel-Air
Wanneer Philips ex-vriendin uit zijn schooltijd op bezoek komt bij de familie Banks, probeert ze Will te versieren.
«
»
16:15 The Fresh Prince Of Bel-Air
Jazz en Jewels flat wordt herschilderd. Ze vinden zolang onderdak bij Will. Hij en Carlton ondervinden behoorlijk wat hinder van hun nieuwe logés.
«
»
16:45 The Fresh Prince Of Bel-Air
Wills vader Lou daagt plotseling op. Phil en Vivian hebben het niet op hem begrepen omdat hij Will en Vy destijds in de steek heeft gelaten.
«
»
17:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Een vreemde doet een genereus bod op het landgoed van de Banks. Het gezin haalt herinneringen op over de goede tijd die ze er hadden.
«
»
17:55 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will keert terug naar Philadelphia, waar hij belachelijk gemaakt wordt door zijn oude vrienden.
«
»
18:25 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will moedigt Ashley aan om een carrière als professionele zangeres uit te bouwen. Hij zorgt ervoor dat haar demotape door de plaatselijke radiozenders grijs wordt gedraaid.
«
»
18:55 Go-Big Show
Go-Big Show toont supergrote talenten op een schaal die nog nooit eerder op televisie is gezien.
«
»
19:55 John Carter
Eind 19de eeuw. Oorlogsveteraan John Carter belandt op mysterieuze wijze op Mars, waar een conflict op leven en dood woedt tussen de bewoners van de planeet.
«
»
22:30 MAD MAX II
Max Rockatansky zwerft doelloos rond in de Australische postapocalyptische woestenij, altijd op zoek naar voedsel en benzine om te kunnen overleven.
«
»
00:30 Van Helsing
De groepen van Julius en Dmitri krijgen het aan de stok tijdens een belegering van het ziekenhuis. De overlevenden overwegen om het gebouw definitief te verlaten.
«
»
01:30 Van Helsing
Mohamad probeert in leven te blijven en de overlevenden in te halen die met Axel op weg zijn naar zijn vroegere militaire basis, die helemaal verlaten blijkt te zijn.
«
»
02:25 Van Helsing
De groep zit vast in het ondergrondse lab 'The Farm' en krijgt te maken met een wilde vampier en dodelijke straling. Mohamad raakt onderweg met iemand bevriend.
«
»
03:10 Night Watch
"Nightwatch" volgt de New Orleans Emergency Medical Services-eenheid tijdens de nacht.
«
»
03:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers