TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 Nrj weekend
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
12:05 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:55 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
13:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Keith, een vriend van Will en een talentvolle grappenmaker, komt op bezoek. Omdat Keith dolgraag wil doorbreken als komiek, gaan de twee vrienden naar een auditie.
«
»
14:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
De kinderen willen een fotoboek samenstellen ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag van Philip en Vivian. Ze blikken daarbij terug op enkele mooie momenten.
«
»
14:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will zal binnenkort zijn diploma behalen en daar is Vy bijzonder blij om. Will zelf is nog niet zo zeker van zijn succes.
«
»
15:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will en Carlton beginnen aan hun eerste jaar op de universiteit en verhuizen naar een appartement. Om hun vrijheid te vieren, organiseren ze een knalfuif.
«
»
15:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Trevor wil Hilary ten huwelijk vragen terwijl hij tijdens een tv-uitzending een bungeesprong maakt. Helaas loopt de sprong fataal af.
«
»
16:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will kiest eieren voor zijn geld en schrijft zich in voor een reeks makkelijke cursussen op de universiteit.
«
»
16:55 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will moet een dagje babysitten op Nicky. Om de vrouwen op de universiteit te imponeren, vertelt hij hen dat Nicky zijn zoon is en dat hij een alleenstaande vader is.
«
»
17:25 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will en zijn vrienden plagen Carlton omdat hij nog maagd is. Wanneer Carlton de aantrekkelijke Joann ontmoet, besluit hij komaf te maken met die status. Pas nadien ontdekt hij dat Joann getrouwd is.
«
»
18:00 The Fresh Prince Of Bel-Air
Philip daagt Will en Carlton voor het gerecht omdat ze hun huur niet betalen.
«
»
18:30 The Fresh Prince Of Bel-Air
Hilary wil Trevors geest oproepen en doet een beroep op de helderziende Scorpius. Ze kan enkel met Trevor communiceren wanneer de hele familie tijdens de seance aanwezig is.
«
»
19:00 Go-Big Show
Go-Big Show toont supergrote talenten op een schaal die nog nooit eerder op televisie is gezien.
«
»
19:55 Wrath of the Titans
Tien jaar nadat hij de monsterlijke Kraken versloeg, probeert Perseus met zijn zoon een rustig bestaan op te bouwen. Ondertussen barst er een grote strijd los tussen de goden en de Titanen.
«
»
21:50 Police Academy 3: Back in Training
De regering heeft besloten een van de twee politiescholen te sluiten. Omdat de rekruten van Lassards politieschool op geen enkel vlak voldoen, worden enkele afgestudeerden opgetrommeld.
«
»
23:35 Van Helsing
Vanessa ontwaakt uit een coma en ziet dat ze door soldaat Axel wordt beschermd tegen de vampierapocalyps The Rising. Ze ontdekt dat ze bijzondere krachten heeft.
«
»
00:40 Van Helsing
Drie jaar voordat Vanessa uit haar coma ontwaakt, is ze een alleenstaande moeder in Seattle wanneer op een dag een vulkaanuitbarsting en een reeks moorden het begin vormen van The Rising.
«
»
01:45 Van Helsing
Wanneer hun UV-lichtbron beschadigd raakt, moeten Vanessa en Axel buiten op zoek naar onderdelen. Flesh vertelt de waarheid over Vanessa aan zijn vroegere vrienden.
«
»
02:25 Sleeping with the Enemy
Sara dreigt ten onder te gaan aan de psychologische en fysieke mishandeling van haar echtgenoot Martin en zet haar eigen verdrinkingsdood in scène.
«
»
04:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nancy wil Syd helpen om de gestolen fentanyl aan de politie te overhandigen zonder dat hun betrokkenheid aan het licht komt. Het vreemde gedrag van Izzy leidt Nancy af, en er duikt een geest uit het verleden van Syd op.

'L.A.'s Finest', om 22.40 uur op VTM 3.

Dossiers