TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:00 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:55 Criminal Confessions
Een toegewijde moeder verdwijnt in de nacht nadat ze haar dochter in bed heeft gestopt. Onderzoekers jagen op een spoor van aanwijzingen die meerdere verdachten omvatten.
«
»
14:30 Criminal Confessions
De enige hoop van een moeder om haar vermiste 20-jarige dochter te vinden, ligt in de handen van een doorgewinterde onderzoeker van het kantoor van de officier van justitie.
«
»
15:25 Border Force USA: The Bridges
Agenten merken een trend op van drugs die verborgen zijn achter de dashboards van auto's. Een onheilspellend symbool suggereert dat het de dodelijke nieuwe drug is, Fentanyl.
«
»
16:25 Border Force USA: The Bridges
Een nieuwe rekruut, net uit opleiding, drukt haar stempel als ze cocaïne vindt verstopt in een auto. De douane- en grensbewakingsagenten zijn op zoek naar een ontvoerd kind.
«
»
17:25 Border Force USA: The Bridges
Officieren zetten hun leven op het spel als ze kartelleden overdragen aan de Mexicaanse militaire autoriteiten. Een politieagent uit Caracas, Venezuela, pleit voor asiel in de Verenigde Staten.
«
»
18:20 Border Force USA: The Bridges
Een routinematige röntgenfoto onthult verdachte pakketten die verborgen zijn in de banden van een pick-up truck, en een gespecialiseerd team moet de pakketten eruit halen.
«
»
19:20 Coast Guard: Mission Critical
In Florida ontvangt USCG Sector Key West een melding van vliegtuigafval dat in het water drijft.
«
»
20:25 Stolen
Wanneer de dochter van ex-crimineel Will wordt ontvoerd door zijn wraakzuchtige oude partner moet hij alles uit de kast halen om aan het losgeld van 10 miljoen dollar te komen.
«
»
22:15 Body of Lies
Roger Ferris zit voor de CIA in het Midden-Oosten en krijgt vanuit Amerika opdrachten van zijn chef Ed Hoffman. Beiden proberen op hun eigen manier een terroristenleider op te sporen.
«
»
00:45 Blue Bloods
Een jonge adolescent nam een overdosis. Een vrouw en haar moeder worden thuis vermoord aangetroffen.
«
»
01:35 Blue Bloods
Een bekende basketbalspeler wordt in zijn flat vermoord aangetroffen. Nam hij zelf een overdosis?
«
»
02:20 Scorpion
Team Scorpion krijgt de taak om een mol binnen de CIA te ontmaskeren. In de voorbereiding van het onderzoek geeft Paige Walter enkele belangrijke flirttips.
«
»
03:05 Scorpion
Om te vermijden dat er nucleaire wapens zullen worden gelanceerd vanop een geheime Amerikaanse basis, moet het team het geheugen proberen op te frissen van hun enige hoop, een voormalige geheim agent.
«
»
03:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers