TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:25 MacGyver (2016)
Het team wordt afgeleid van hun Halloween-plannen wanneer ze de gevreesde Bermudadriehoek ingaan om de zoon van de vice-president op te halen nadat zijn vliegtuig is neergestort.
«
»
12:05 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de dood van een luitenant-ter-zee. Uit onderzoek blijkt dat de man gestorven is door overhydratatie, wat op moord wijst.
«
»
12:50 NCIS
Gibbs en Fornell krijgen bezoek van Diane. Zij wil dat de twee de verdachte verdwijning van haar echtgenoot onderzoeken. Ze ontdekken dat de man ontvoerd werd om een chemisch wapen te ontwerpen.
«
»
13:40 NCIS
Het NCIS-team wordt ingeschakeld om de crash van een militair vliegtuig te onderzoeken. Het toestel vervoerde de lichamen van gesneuvelde soldaten vanuit Afghanistan naar de VS.
«
»
14:30 NCIS
Gibbs en Zeva reizen naar Afghanistan, waar ze op zoek gaan naar Gabriella Flores. Ze slagen in hun opdracht, maar Flores' overste sterft bij de reddingsactie.
«
»
15:20 NCIS
In de koffer van een auto wordt een lijk gevonden. Ook Tony's vader wordt in de wagen aangetroffen, maar hij kan zich niets herinneren. De politie beschouwt hem als hoofdverdachte.
«
»
16:10 NCIS
Een marinekapitein wordt vermoord aangetroffen in een hotelkamer. Het team vermoedt dat de dader het ook op de zwangere vriendin van het slachtoffer heeft gemunt en gaat naar haar op zoek.
«
»
17:05 NCIS
Het onderzoek naar de moord op een marineofficier leidt het NCIS-team naar E.J. Barrett.
«
»
18:00 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een luitenant die dood werd aangetroffen op een bouwterrein. Ziva denkt na over het huwelijksaanzoek van Ray, maar doet dan een schokkende ontdekking.
«
»
18:50 NCIS
Gibbs wordt neergeschoten wanneer hij aan een wegrestaurant stopt voor een kop koffie. Hierdoor begint hij na te denken over de keuzes die hij in zijn leven heeft gemaakt.
«
»
19:45 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een marinekapitein. De man werd aangetroffen met een vreemd kostuum onder zijn kleren.
«
»
20:35 NCIS
Wanneer een hooggeplaatste officier dood wordt aangetroffen moet Gibbs samenwerken met dr. Samantha Ryan van PsyOps Divisie om de waarheid te achterhalen over de mogelijke zelfmoord.
«
»
21:30 NCIS
De moord op een hoge officier wordt in verband gebracht met een internationale wapenhandelaar.
«
»
22:20 NCIS
Gibbs slaat de handen in elkaar met Samantha Ryan en Clayton Jarvis, een hooggeplaatste marineofficier, om uit te zoeken wie geheime informatie over de zeemacht heeft gelekt.
«
»
23:15 NCIS
Gibbs denkt dat Michael Thomas, de zwager van NCIS-directeur Leon Vance, achter de moord op een onderofficier zit. Vance probeert Gibbs van Michaels onschuld te overtuigen.
«
»
00:05 CSI: Miami
Een meisje overlijdt na orgaanfalen. Alexx Woods is ervan overtuigd dat ze is vermoord met een onbekend gif. De hoofdverdachte is haar vriend Ethan, die van plan was om haar ten huwelijk te vragen.
«
»
00:55 CSI: Miami
Een huwelijk eindigt in een nachtmerrie wanneer de bruid haar bruidegom niet meer vindt en een politieagent twee bruidsjonkers geboeid in een fontein vindt.
«
»
01:40 Scorpion
Sylvester raakt zwaargewond wanneer hij per ongeluk een bom tot ontploffing brengt tijdens het onderzoek naar een dievenbende. Team Scorpion gaat op zoek naar de dader.
«
»
02:20 Scorpion
Op kerstavond komt een jongen vast te zitten in een grot aan het strand. Hij dreigt te verdrinken door de opkomende vloed.
«
»
03:00 Scorpion
Het team probeert Ralph te helpen nadat hij wordt meegenomen door de FBI voor ondervraging. Zijn onlinespelletje maakte per ongeluk de locatie van een geheim CIA-adres bekend.
«
»
03:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers