TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:55 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:40 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
13:30 That '70s Show
Jackies moeder Pam keert plotseling terug uit Mexico. Jackie heeft het hier bijzonder moeilijk mee.
«
»
13:55 That '70s Show
Al snel wordt duidelijk dat Jackie en Donna niet op de jongens kunnen rekenen om hun ouders uit elkaar te drijven.
«
»
14:20 That '70s Show
Fez en Hyde gaan Kelso opzoeken in de politieacademie. Tot hun grote verbazing gedraagt hun vriend zich zeer volwassen en verantwoordelijk. Zij vinden hem prompt een saaie vent.
«
»
14:45 That '70s Show
Donna neemt Eric mee naar een winkel om er samen hun huwelijkslijst te kiezen. Eric ziet dit absoluut niet zitten en geeft er de brui aan.
«
»
15:10 That '70s Show
Eric verwondt zijn oude klasgenoot Mitch tijdens een partij minigolf. Hij nodigt Mitch uit, maar krijgt al snel spijt omdat Mitch slechte anekdotes over hem vertelt.
«
»
15:35 Two And a Half Men
Charlie komt in een vervelende positie terecht wanneer Jake er vandoor gaat met de dochter van een voormalig American Football-speler. Charlies Mercedes lijkt het liefdesleven van Alan goed te doen.
«
»
15:55 Two And a Half Men
Alan denkt na over zijn pensioen wanneer Evelyn zegt dat zij zich vanaf nu zal bezighouden met de schoolcarrière van Jake.
«
»
16:20 Two And a Half Men
Charlie hoort dat een oude vriend overleden is. Dat zet hem over zichzelf aan het denken.
«
»
16:45 Two And a Half Men
Alan voelt zich aangetrokken tot zijn receptioniste, terwijl Charlie en Jake elkaar bekampen om in de gratie te vallen bij een serveerster.
«
»
17:10 Two And a Half Men
Alan staat aan de grond genageld wanneer hij ontdekt dat Judith zwanger is. Hij is er immers van overtuigd dat hij de vader is.
«
»
17:35 Two And a Half Men
Melissa vindt dat Alan onvoldoende wordt gewaardeerd door zijn familieleden en stelt voor dat hij bij haar en haar moeder intrekt.
«
»
18:05 Two And a Half Men
Charlie en Chelsea zijn nog altijd een koppel, maar de laatste tijd is hun relatie een sleur geworden. Daarom besluit Chelsea hun relatie te beëindigen. Charlie is diep gekwetst.
«
»
18:30 Two And a Half Men
Chelsea gaat naar de begrafenis van haar ex-schoonmoeder. Wanneer Charlie ontdekt dat ze bij haar ex-man zal verblijven, is hij bijzonder jaloers.
«
»
19:00 Two And a Half Men
Charlie verklaart Chelsea openlijk zijn liefde, maar zijn spontane uiting van gevoelens wordt niet meteen beantwoord. Na een tip van zijn therapeut besluit hij Chelsea ten huwelijk te vragen.
«
»
19:25 Two And a Half Men
Chelsea heeft de griep. Om zelf niet ziek te worden, zou Charlie haar normaal gezien zo snel mogelijk buitenwerken. Hij wil echter bewijzen hoe graag hij haar ziet door haar te verzorgen.
«
»
19:55 In the Heart of the Sea
In de winter van 1820 wordt het walvisschip Essex aangevallen door een enorme potvis met een bijna menselijke honger naar wraak.
«
»
22:05 Final Destination
Alex zit met zijn klasgenoten te wachten op het vertrek van hun vliegtuig, wanneer hij plots een visioen krijgt. Hij ziet hoe het toestel ontploft.
«
»
23:55 Green Lantern
In een uitgestrekt en mysterieus universum wordt de vrede en gerechtigheid al eeuwenlang gehandhaafd door een groep heldhaftige krijgers: het Green Lantern Corps.
«
»
01:40 Legends of Tomorrow
Wanneer Mona ontdekt dat haar favoriete schrijfster, Jane Austen, zich in het epicentrum van een magisch alarm bevindt, staat zij, samen met Sara, Charlie en Zari, in Bath, Engeland, in 1802.
«
»
02:25 Legends of Tomorrow
Met de alsmaar toenemende duisternis in 2019 beseft het team dat de problemen toenemen, terwijl zij de geschiedenis proberen op te klaren. Sara redt Ava van een fatum dat nog erger is dan de dood.
«
»
03:05 Legends of Tomorrow
Terwijl Ray zich ernstig zorgen maakt om Nora, ziet hij zich plots geconfronteerd met zijn eigen problemen en wordt hij gedwongen het ondenkbare te doen.
«
»
03:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers