TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 ER
«
»
03:00 Neighbours: A New Chapter
«
»
03:25 Neighbours: A New Chapter
«
»
03:45 Grey's Anatomy
«
»
04:30 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»
05:50 Cold Case
«
»
06:35 ER
«
»
07:15 Neighbours: A New Chapter
«
»
07:40 Geen uitzending
«
»
08:10 C.S.I. New York
«
»
08:50 FBI: Most Wanted
«
»
09:45 Shades of Blue
«
»
10:40 NCIS
«
»
11:30 Bones
«
»
12:25 Modern Family
«
»
12:50 New Girl
«
»
13:20 Friends
«
»
13:45 Friends
Monica wordt populair bij haar buren vanwege haar zelfgemaakte snoep. Phoebe besluit te gaan leren fietsen. Rachel komt in de problemen doordat ze een relatie met haar assistent aanknoopt.
«
»
14:10 ER
Neela ontdekt dat de operatie aan de aorta van Sheryl Hawkins een infectie heeft veroorzaakt. Abby ontdekt een ernstige aandoening tijdens de behandeling van een geslagen tiener. Kovac worstelt om Abby te vergeven voor haar indiscretie.
«
»
15:10 Rizzoli & Isles
Vandaag start het moordproces van Paddy. Maura en Jane ontdekken een geheim van Paddy en Hope. Maura moet nu een kant kiezen. Korsak praat over het tragische verleden van Cavanaugh.
«
»
16:05 C.S.I. New York
Het team gaat naar Brooklyn om de moord op een succesvolle zakenman te onderzoeken. Het onderzoek wijst uit dat de man nog steeds verbonden was met zijn oude buurt, hoewel hij daar allang weg was.
«
»
17:00 Coroner
Jenny's eerste zaak als lijkschouwer raakt haar persoonlijk, als ze wordt opgeroepen om de dood van een tiener in een jeugdgevangenis te onderzoeken. Haar eigen leven wordt verstoord door de dood van haar man.
«
»
17:50 FBI: Most Wanted
Nadat een tech-ondernemer is ontvoerd op een rave in Brooklyn, wordt hij doodgeknuppeld aangetroffen op zijn landgoed in Connecticut. Remy en het team duiken de wereld van psychedelica in om zijn moordenaar te vinden.
«
»
18:45 NCIS: New Orleans
Pride en het team zijn op zoek naar een ontvoerde veertienjarige en ontdekken dat haar vader, die binnenkort de voogdij over haar krijgt, een radicale survivalist is die buiten de gebaande paden leeft.
«
»
19:40 Bones
Angela neemt contact op met Brennan. Ze heeft haar hulp nodig. De schedel van een slachtoffer is wellicht die van haar vriend.
«
»
20:35 Bull
De chirurg die Bulls leven redde na zijn hartaanval wordt aangeklaagd wegens wanpraktijken. Taylor vecht tegen de drang om de achtergrond van Henri Fray, Marissa's nieuwe liefde, te onderzoeken.
«
»
21:25 Bull
Bull en Izzy hebben onenigheid wanneer Bull het team inzet voor de verdediging van zijn ex-vriendin. Dit zorgt voor persoonlijke conflicten binnen het TAC-team, wanneer Chunk merkt dat hij Diana in de rechtbank verdedigt tegen zijn vriend, Robert.
«
»
22:25 Found
Het team start op verzoek van de portier in het gebouw van Reggie een onderzoek naar weduwnaar Reggie Moore. Gabi komt tot een besef van haar tijd met Lacey. Margaret hoopt haar relatie met een belangrijk iemand uit haar verleden te herstellen.
«
»
23:20 Found
Wanneer de dertienjarige Matthew uit de kerk verdwijnt, komt het team in actie. Gabi probeert de gescheiden ouders gefocust te houden op de zoektocht en wordt gedwongen een verwoestende keuze te maken. Lacey maakt een scherpe observatie over Gabi.
«
»
00:15 ER
Neela ontdekt dat de operatie aan de aorta van Sheryl Hawkins een infectie heeft veroorzaakt. Abby ontdekt een ernstige aandoening tijdens de behandeling van een geslagen tiener. Kovac worstelt om Abby te vergeven voor haar indiscretie.
«
»
01:20 Neighbours: A New Chapter
Harold ontwijkt Karls pogingen om elkaar te zien, wat Karl achterdochtig maakt. Victor nodigt zijn familie uit voor een wandeltocht. En Leo wil weten wie informatie over hem heeft gelekt. Jane stelt haar familie teleur.
«
»
01:40 Grey's Anatomy
Bailey raakt in paniek als ze hoort dat er een golf van COVID-19 gevallen is, wetende dat ze dierbaren in een verzorgingshuis heeft. Jackson en Richard spannen samen tegen Catherine. Teddy blijft proberen haar rafelige relaties te herstellen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers