TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Neighbours: A New Chapter
«
»
03:15 Grey's Anatomy
«
»
03:55 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»
05:25 Cold Case
«
»
06:10 ER
«
»
06:50 Neighbours: A New Chapter
«
»
07:15 Geen uitzending
«
»
07:45 C.S.I. New York
«
»
08:25 FBI: Most Wanted
«
»
09:15 Shades of Blue
«
»
10:10 NCIS
«
»
11:05 Bones
«
»
11:55 Modern Family
«
»
12:25 New Girl
«
»
12:50 Friends
«
»
13:20 Friends
«
»
13:45 ER
Neela neemt een snelle beslissing over een patiënt met een gescheurde aorta. Sarah's grootvader stort in en wordt met spoed naar de eerste hulp gebracht. Gates stuurt Sam bloemen om haar te laten weten dat hij serieus is.
«
»
14:40 Neighbours: A New Chapter
Harold ontwijkt Karls pogingen om elkaar te zien, wat Karl achterdochtig maakt. Victor nodigt zijn familie uit voor een wandeltocht. En Leo wil weten wie informatie over hem heeft gelekt. Jane stelt haar familie teleur.
«
»
15:10 Rizzoli & Isles
Maura wordt de hoofdverdachte in een moordzaak wanneer haar date dood wordt aangetroffen. Maura kan zich niks herinneren van hun avond samen. Het bewijs tegen Maura stapelt zich op, terwijl Jane het moeilijk vindt om de balans te vinden daartussen.
«
»
16:10 C.S.I. New York
Het team onderzoekt de zaak van een lichaam dat in vier delen op vier verschillende straathoeken gevonden wordt. Flack is bezig met het onderzoek, maar wordt dan opgeschrikt door een explosie.
«
»
17:00 Shades of Blue
Harlee moet voor de politiecommissie komen. Wozniak en het team proberen haar van buitenaf te helpen.
«
»
17:55 FBI: Most Wanted
Hana wordt ontvoerd terwijl ze bij een parkeerplaats een jong meisje in gevaar probeert te helpen. Remy en de rest van het team stellen vervolgens alles in het werk om haar te vinden.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team wordt door de politie van New Mexico ingeschakeld om een seriemoordenaar, die de lichamen van zijn louter vrouwelijke slachtoffers achterlaat langs de snelweg, op te sporen.
«
»
19:40 Bones
De overblijfselen van een regisseur worden in een ventilatieschacht gevonden. Het onderzoek van Brennan en Booth leidt ze naar een ondergrondse wereld met daklozen.
«
»
20:35 Big Sky
Wanneer Gigi overgeleverd is aan een gestoorde lokale familie, proberen Jenny en Cassie in te grijpen, maar een gestoord spel bedreigt alles. Sunny en Paige komen elk tot een schokkend besef over Buck.
«
»
21:30 Big Sky
Jenny, Cassie en Beau ontdekken de waarheid over de Bleeding Heart Killer, maar voordat recht kan worden gedaan, breekt er chaos uit. Avery's betrokkenheid bij Tony's misdaadfamilie escaleert tot een impasse. Emily en Denise komen in groot gevaar.
«
»
22:20 Big Sky
De levens van Denise en Emily staan op het spel en Jenny en Beau zijn vastbesloten om de Bleeding Heart Killer voor het gerecht te slepen, wat er ook moet gebeuren. Cassie gebruikt haar connecties om hun mogelijke locatie te achterhalen.
«
»
23:20 Modern Family
Iedereen is samen in een restaurant om Manny's verjaardag te vieren, maar Manny heeft een mini-crisis omdat hij ouder wordt. Onderweg naar het restaurant houden Phil en Claire een niet-erg-vriendelijke race.
«
»
23:50 New Girl
Jess nodigt haar gescheiden ouders uit voor Thanksgiving, in de hoop ze weer bij elkaar te krijgen. Jess zorgt ervoor dat de twee verplicht tijd met elkaar moeten doorbrengen, maar het plan loopt compleet in de soep.
«
»
00:25 Friends
Chandlers irrationele angst voor honden zorgt voor problemen wanneer Phoebe met een schattig hondje thuiskomt. Rachel krijgt van haar assistent een Thanksgiving-verrassing: een zoen.
«
»
01:00 Friends
Monica wordt populair bij haar buren vanwege haar zelfgemaakte snoep. Phoebe besluit te gaan leren fietsen. Rachel komt in de problemen doordat ze een relatie met haar assistent aanknoopt.
«
»
01:35 Neighbours: A New Chapter
Harold ontwijkt Karls pogingen om elkaar te zien, wat Karl achterdochtig maakt. Victor nodigt zijn familie uit voor een wandeltocht. En Leo wil weten wie informatie over hem heeft gelekt. Jane stelt haar familie teleur.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers