TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Neighbours: A New Chapter
Remi wordt verleid door een veelbelovend voorstel van Karl. Paul probeert voor Cupido te spelen, terwijl Susan en Terese moeite hebben om hun werkrelatie te definiëren. JJ doet een laatste poging om Felix te zien.
«
»
02:40 Neighbours: A New Chapter
JJ wordt geconfronteerd met een harde feiten. Mackenzies schuldgevoel groeit wanneer ze ontdekt dat Haz uit Harold's Cafe is gezet. En een verrassende gast in Ramsay Street verstoort de status quo.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:10 Cold Case
Nadat een tanktop wordt ontdekt in de wielkast van een verlaten busje, heropenen Rush en het team de zaak uit 1998 van een vijftienjarig meisje dat dodelijk werd geslagen en gedeeltelijk gekleed werd aangetroffen.
«
»
05:55 ER
De hele SEH is verrast als ze aankomen voor het afdelingsdiner en ontdekken dat er een verrassend huwelijk gaat plaatsvinden en Ray kan het niet aan om Neela en Gates samen te zien.
«
»
06:45 Neighbours: A New Chapter
JJ wordt geconfronteerd met een harde feiten. Mackenzies schuldgevoel groeit wanneer ze ontdekt dat Haz uit Harold's Cafe is gezet. En een verrassende gast in Ramsay Street verstoort de status quo.
«
»
07:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 CSI: Crime Scene Investigation
Een journalist wordt vermoord als hij een ernstige beschuldiging aan het adres van Langston wil uiten. Een aantal vreemde gebeurtenissen maakt het team achterdochtig naar hun collega.
«
»
08:20 FBI: Most Wanted
Het team jaagt op een jongeman die napalm-achtige bommen gebruikt om zijn doelwitten aan te vallen. Omdat Tali weg is, beginnen Jess en Sarah zich aan te passen aan hun lege nest.
«
»
09:15 Shades of Blue
Harlee en Wozniak onderzoeken Carolines moord, waardoor Harlee en Nava's relatie onder druk komt te staan. Wozniak tracht te achterhalen wie van zijn team er informatie lekt aan Verco.
«
»
10:05 NCIS
Bishop stelt haar vorige job bij NSA in vraag wanneer ze naar Gitmo gestuurd wordt om bewijsmateriaal te verzamelen voor een moordzaak.
«
»
11:00 Bones
Angela onthult groot nieuws, en Brennan treedt op als getuige voor Zach. Het team ontdekt dat Kovac is ontsnapt.
«
»
11:55 Modern Family
Phil en Claire helpen hun kinderen met schoolprojecten. Jay en Mitchell gaan op een vader-en-zoonuitje om een meteorietenregen te zien, maar Mitchell is verbaasd als Manny meegaat. Gloria en Cameron leren elkaar beter kennen.
«
»
12:20 New Girl
Jessica's date met Russel verloopt niet volgens plan. De relatie tussen Cece en Schmidt is onthuld. Een oude schoolvriend van Nick helpt hem over zijn breuk met Julia te komen.
«
»
12:50 Friends
De bestuurder van een Porsche heeft zijn sleutels in Central Perk laten liggen en Joey geeft zich uit als de eigenaar. Rachel en Ross gaan scheiden. Chandler en Monica passen op de drieling van Phoebe.
«
»
13:15 Friends
De jongens en de meiden bereiden zich voor op grote veranderingen in de manier van samenwonen. Monica en Rachel halen herinneringen op, en die blijken niet alleen maar positief te zijn.
«
»
13:45 ER
Kovac en Abby wennen aan hun nieuwe rollen als man en vrouw, terwijl Hope en Morris genieten van de bruidssuite. Elders hoopt Pratt zijn rokkenjager manieren te veranderen als hij probeert een nieuwe vrouw voor zich te winnen.
«
»
14:40 Neighbours: A New Chapter
Mackenzie geeft wat toe. Karl heeft een ongemakkelijke eerste ontmoeting op een manege. Nicolette en Byron zijn woedend wanneer Victor hen levensadvies probeert te geven. En Sadie staat voor een uitdaging als ze een groot geheim ontdekt.
«
»
15:10 Rizzoli & Isles
Wanneer Bernard Avery vermoordt door een bijl wordt gevonden gaan Jane en Maura op onderzoek uit. Bernard leefde op straat en was een oorlogsveteraan. Jane en Vincent gaan op bezoek bij een veteranenziekenhuis voor meer informatie over Bernard.
«
»
16:05 CSI: Crime Scene Investigation
Een moordenaar die Langston achter de tralies heeft gezet, weet wie Dr. Jekyll, de seriemoordenaar, is. De levens van het team komen in gevaar en meer dan één lid lijkt de ontmaskering niet mee te gaan maken.
«
»
17:00 Shades of Blue
Nadat Harlee aan het team bekent dat ze als informante werkt voor de FBI, probeert de groep Harlee en Wozniaks verraad te verwerken. Het duo komt met een wanhopig plan om Bianchi te neutralizeren.
«
»
17:55 FBI: Most Wanted
De Fugitive Task Force achtervolgt een moordenaar die een gestoord kat-en-muisspelletje speelt met zijn slachtoffers. Ook deelt Hana iets persoonlijks over zichzelf met haar nieuwe kamergenoot, Ortiz.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team trekt naar Washington, waar twee koppels zijn vermoord. Bijna iedereen vermoedt dat de moorden het werk zijn van een groep mensen die anderen, voor hun plezier, aanvallen en vermoorden. Alleen Derek lijkt een andere mening te hebben.
«
»
19:40 Bones
Nadat Brennan een tegenslag ondervindt, moet het team de jacht op Kovac zonder haar voortzetten. Het team zal alles wat ze van Brennan hebben geleerd moeten gebruiken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers