TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Cold Case
De heropening van de zaak van de moord op een mannelijke zanger in 2000 vereist dat Lilly en onwillige Scotty naar Knoxville, Tennessee, reizen om zich in de countrymuziekwereld te verdiepen.
«
»
06:15 ER
Gates en Neela proberen Meg te reanimeren nadat ze haar bewusteloos in haar auto hebben gevonden. Sam denkt dat ze weet wie haar huis in brand heeft gestoken. De spanningen lopen op naarmate Ames wanhopiger wordt op wraak.
«
»
07:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 CSI: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt de dood van een veertienjarige jongen en is geschokt als bewijs de jongen linkt aan een man die al twee jaar in de gevangenis zit.
«
»
08:10 FBI: Most Wanted
Wanneer een rechter die bekend staat om zijn strenge straffen voor minderjarigen vermoord is gaat het team op onderzoek uit. Kristin wordt ook geconfronteerd met familieproblemen wanneer ze zich met haar tienerdochter in New York City vestigt.
«
»
09:05 Shades of Blue
Harlee en Wozniak gaan om met de gevolgen van het verdwijnen van het geld van de overval. Harlee vertelt de FBI dat ze het geld zal vinden en Wozniak en zijn partners zal uitleveren.
«
»
09:55 NCIS
Het NCIS-team zet samen met de FBI en MI6, de internationale klopjacht op een ontsnapte Britse spion voort.
«
»
10:50 Bones
Het team onderzoekt de dood van een persoon uit Booth en Brennans verleden. Aubrey ontdekt dat haar vader terug is.
«
»
11:40 The Nanny
Niles krijgt 'per ongeluk' een kredietkaartaanvraag van Fran onder ogen. Hij is verbaasd wanneer hij haar maandinkomen ziet. Dat ligt immers veel hoger dan het zijne.
«
»
12:10 The Nanny
C.C. wil dat Maxwell een onemanshow met Chevy Chase op touw zet. Maxwell ziet brood in het idee en wil iedereen meenemen naar Atlantic City om een optreden van de komiek bij te wonen.
«
»
12:40 The Nanny
Toen Fran en Val op school zaten, hebben ze samen een Cambodjaans meisje 'geadopteerd'. Nu, zoveel jaar later, vernemen ze dat Mai-Ling een bezoek zal brengen aan New York.
«
»
13:05 The Nanny
Fran is van streek omdat Yetta gaat trouwen. Ze vraagt zich af wanneer het eindelijk haar beurt zal zijn.
«
»
13:35 ER
Abby en Sam behandelen een onaangename beginnende striptekenaar die mysterieuze symptomen heeft. Pratt komt in de problemen als hij wordt ondervraagd over de dood van een patiënt. Neela doet mee aan een nierdonoroperatie.
«
»
14:30 Neighbours: A New Chapter
Haz wordt na zijn ongeval met spoed naar het ziekenhuis gebracht. McKenzie ziet haar grootste angst onder ogen. JJ wacht ondertussen op de beslissing van de rechtbank.
«
»
15:00 Rizzoli & Isles
Nadat Elmore Gregory wordt vermoord, meldt Dante Morgan zich als getuige van deze moord. Hij verklaart dat de bendeleider Terence Jones de moordenaar is. In de nacht voor de rechtszaak verlaat Dante zijn hotel en wordt vervolgens zelf vermoord.
«
»
16:00 CSI: Crime Scene Investigation
Catherine en Vartann vinden in een hotelkamer een drugslaboratorium terwijl de ontdekking van het lichaam van een vrouw Ray en Nick naar een duistere, ondergrondse fetishomgeving leidt.
«
»
16:55 Shades of Blue
Harlee komt oog in oog te staan met Miguel, die zijn donkerste kant onthult.
«
»
17:45 FBI: Most Wanted
Nadat een jonge Chinees-Amerikaanse vrouw wordt ontvoerd, onderzoekt het team of de ontvoering een ongepland haatmisdrijf was of dat ze een specifiek doelwit was. Jess en Sarah worstelen met de opstandige houding van Tali.
«
»
18:40 Criminal Minds
Het team moet het ministerie van Defensie een handje helpen wanneer ongeveer dertig Amerikanen besmet raken met een bijzonder agressieve vorm van anthrax. Na amper een half etmaal vallen al de eerste dodelijke slachtoffers.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt de dood van een privédocent die met bevoorrechte studenten werkte. Het team gaat alle mogelijke verdachten af, van de kamergenoot tot de ontevreden ouders.
«
»
20:35 Rain Man
Na de dood van zijn vader hoort Charlie het bestaan van zijn autistische broer Raymond, die tot enige erfgenaam van het pand is benoemd. Met het plan om zijn erfenis van de advocaten af te persen, kidnapt Charlie zijn broer.
«
»
23:05 Modern Family
Mitchell probeert Jay wijs te maken dat een oude vriend van hem in de kast zit. Jay gelooft er niets van, ondanks de soms merkwaardige signalen die hij opvangt. Claire ruziet met de universele afstandsbediening van Phil.
«
»
23:40 New Girl
Jess haalt Schmidt over om haar wingman te zijn nu ze op zoek is naar een one-night stand. Nikc brengt minder tijd met Julia door en meer met haar assistent. Shleby nodigt Winston bij haar thuis uit.
«
»
00:10 Friends
Ross probeert te flirten met het meisje dat de pizza's bezorgt, met vreselijke gevolgen. Rachel raakt oorbellen kwijt die Monica aan Phoebe had uitgeleend. Joey weet niet hoe hij zijn oma moet vertellen dat zijn rol in een tv-serie is geschrapt.
«
»
00:50 Friends
Terwijl de mannen een ritje maken met Gary, spreekt Emily een bericht in voor Ross. Rachel, die in Ross' appartement was om een blender te lenen, hoort het bericht en verwijdert het per ongeluk.
«
»
01:25 Neighbours: A New Chapter
Haz wordt na zijn ongeval met spoed naar het ziekenhuis gebracht. McKenzie ziet haar grootste angst onder ogen. JJ wacht ondertussen op de beslissing van de rechtbank.
«
»
01:55 ER
Abby en Sam behandelen een onaangename beginnende striptekenaar die mysterieuze symptomen heeft. Pratt komt in de problemen als hij wordt ondervraagd over de dood van een patiënt. Neela doet mee aan een nierdonoroperatie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers