TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Neighbours: A New Chapter
Haz wordt geconfronteerd met een wreed ultimatum. Susan krijgt een aanbod en Dextan is gefrustreerd.
«
»
02:30 Neighbours: A New Chapter
Haz moet het ondenkbare te overwegen. Susan worstelt met een geheim. Een gerucht achtervolgt Karl.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Cold Case
Rush vermengt plezier met zaken als haar vriend, Joseph, haar vraagt een zaak uit 2003 te heropenen waarbij een autistische jongen genaamd Brent Harding betrokken was die getuige was van de moord op zijn ouders.
«
»
06:30 ER
Abby en Kovac ruziën over een diagnose wanneer een vrouw naar de SEH komt met tekenen van partnergeweld. Gates, Abby en Neela moeten snel een kinderziekte vaststellen wanneer een groep verwarde dakloze kinderen de eerste hulp binnenkomt.
«
»
07:10 Neighbours: A New Chapter
Haz moet het ondenkbare te overwegen. Susan worstelt met een geheim. Een gerucht achtervolgt Karl.
«
»
07:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 CSI: Crime Scene Investigation
Het verrassingsfeestje voor de verjaardag van Henry valt in het water als er een dode wordt gevonden. Ondertussen realiseert Ray zich dat Dr. Jekyll terug is en zijn interesse heeft verplaatst naar levende slachtoffers.
«
»
08:50 FBI: Most Wanted
Wanneer een jongeman uit zelfverdediging per ongeluk een agent neerschiet en op de vlucht slaat, komt het team voor een moreel dilemma te staan. In de tussentijd worstelen Barnes en zijn vrouw met hun plannen om nog een kind te krijgen.
«
»
09:45 Shades of Blue
Harlee moet Stahl overtuigen Saperstein te arresteren om hem te beschermen tegen een verdachte Wozniak. Harlee's mishandelende ex beweert dat iemand anders verantwoordelijk is voor de misdaad waarvoor hij gevangen zit.
«
»
10:35 NCIS
Na de moord op een marinier, die zou getuigen voor een jury, komt het NCIS-team internationale mensenhandel op het spoor.
«
»
11:30 Bones
Het team onderzoekt de moord op een miljardair die tien jaar eerder verdween. Dr. Clark Edison is een van de verdachten.
«
»
12:25 Modern Family
Claire wil Phil verrassen met een privé-optreden van een van hun lievelingsmuzikanten, maar Phil heeft nog nooit van hem gehoord. Cameron en Mitchell gaan een avond uit met hun vriendin Sal en Jay heeft een familie-avond met de kinderen.
«
»
12:50 New Girl
Jess probeert haar relatie met Paul wat spannender te maken en klopt bij de jongens aan voor seksadvies. Schmidt gaat naar de baby shower van zijn baas.
«
»
13:20 Friends
Ross heeft het er nog steeds moeilijk mee dat Emily hem voorgoed heeft verlaten. Phoebe staat hem bij en leert hem omgaan met zijn woede. Joey is ondertussen nog altijd de enige die op de hoogte is van de geheime relatie tussen Monica en Chandler.
«
»
13:45 Friends
Phoebe is vrijwilliger bij het Leger des Heils. Rachel datet met Danny en ontmoet zijn zus. Na een auditie te hebben gehad gaat Joey aan de slag met een toneelstuk.
«
»
14:10 ER
Op weg naar huis voor Thanksgiving reageert Abby op een gruwelijk busongeluk naast een ravijn, brengen Neela en Gates de vakantie samen door, en Weaver ontwikkelt een relatie met haar producer en praat met Pratt over zijn homoseksuele broer.
«
»
15:10 Rizzoli & Isles
Wanneer de coach van het honkbalteam Boston Red Sox dood in de kleedruimte wordt aangetroffen, worden Jane en Maura op het onderzoek gezet. Tijdens het onderzoek ontdekken ze dat er een machtsspelletje werd gespeeld tussen de coach en een sterspeler.
«
»
16:05 CSI: Crime Scene Investigation
Het team wordt bij een schietpartij geroepen in een vuurwapenwinkel. Een andere moord wordt even later in verband gebracht met de schietpartij en het team moet gecompliceerd bewijs aan elkaar koppelen om achter de waarheid te komen.
«
»
16:55 Shades of Blue
Detective Harlee Santos zit klem tussen haar corrupte baas, die haar vroeger heeft geholpen, en een meedogenloze FBI-agent die haar dwingt om zich tegen haar collega's te keren.
«
»
17:50 FBI: Most Wanted
Het team volgt twee broers die wraak willen nemen op het bedrijf dat de vernietiging van het milieu in hun stad heeft veroorzaakt. Ook ontmoet Sarah de rest van de LaCroix-familie, waaronder Louise, de zus van Jess.
«
»
18:45 NCIS: New Orleans
Pride en het team nemen het op tegen een groep corrupte agenten, wanneer ze ontdekken dat een moordslachtoffer ook een kroongetuige was in meerdere buitensporige geweldzaken. Tammy wordt geconfronteerd met de realiteit van een nieuwe relatie.
«
»
19:40 Bones
Het team vindt een waardevolle diamant in de mond van een slachtoffer. Hodgins denkt dat een geest hem achtervolgt.
«
»
20:35 Bull
Dr. Bull neemt het op tegen een bevooroordeelde jury in de moordzaak van een tienermeisje. Hij verdedigt haar ex-vriendje, die door een documentaire de hoofdverdachte is geworden.
«
»
21:30 Bull
Bull is niet zeker van zijn zaak wanneer een proces afhangt van slechts één jurylid in een groepsvordering tegen een vapebedrijf dat defecte apparaten verkoopt. Marissa neemt het initiatief als Bull de groeiende financiële problemen van TAC negeert.
«
»
22:25 CSI: Vegas
Met hun gerespecteerde collega Josh Folsom onder arrest voor de dood van Kahn Schefter, de man verantwoordelijk voor de moord op zijn moeder, doorzoekt het CSI-team elk kruimeltje aan forensisch bewijs om zijn onschuld of schuld vast te stellen.
«
»
23:20 CSI: Vegas
Met een nieuw bewijsstuk in het spel heropent Catherine Willows een onderzoek uit haar verleden dat nooit werd opgelost nadat een gewelddadige aanval haar in het ziekenhuis deed belanden. Interne zaken begint Folsom te ondervragen.
«
»
00:20 ER
Op weg naar huis voor Thanksgiving reageert Abby op een gruwelijk busongeluk naast een ravijn, brengen Neela en Gates de vakantie samen door, en Weaver ontwikkelt een relatie met haar producer en praat met Pratt over zijn homoseksuele broer.
«
»
01:20 Neighbours: A New Chapter
Haz moet het ondenkbare te overwegen. Susan worstelt met een geheim. Een gerucht achtervolgt Karl.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers