TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Neighbours: A New Chapter
Dex bereikt zijn breekpunt. Krista en Aaron bewandelen een gevaarlijke grens. Karl wordt vernederd.
«
»
02:45 Neighbours: A New Chapter
Haz wordt geconfronteerd met een wreed ultimatum. Susan krijgt een aanbod en Dextan is gefrustreerd.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:15 Cold Case
Rush, belast met de emotionele taak om de moordenaar van een baby te vinden, heropent een zaak uit 1982 waarbij een vrouwelijke baby was betrokken die onder verdachte omstandigheden stierf aan het Sudden Infant Death Syndrome.
«
»
06:00 ER
Abby en Kovac huren een oppas in om voor hun zoon te zorgen. Morris en Sam behandelen een strijdlustige patiënt die schijnbaar griep heeft, maar hij weigert behandeling als ze ontdekken dat zijn toestand gecompliceerder is.
«
»
06:40 Neighbours: A New Chapter
Haz wordt geconfronteerd met een wreed ultimatum. Susan krijgt een aanbod en Dextan is gefrustreerd.
«
»
07:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 CSI: Crime Scene Investigation
Het team wordt naar een bowlingbaan geroepen wanneer het transportsysteem een hoofd aflevert. Een medebowler kan verantwoordelijk zijn voor deze bloederige misdaad. Ondertussen is Ray bezig met een oude zaak.
«
»
08:20 FBI: Most Wanted
Nadat er een dubbele moord wordt gepleegd in een stadje, gaat het team achter een burgerwacht aan die vertrouwt op online speurneuzen om wraak te nemen. In de tussentijd blijft de relatie tussen Jess en Sarah groeien.
«
»
09:15 Shades of Blue
Een plaatselijke drugsbaron ontdekt Wozniaks geheim en probeert het als pressiemiddel te gebruiken om drugs terug te krijgen. Harlee trekt Stahls motieven in twijfel en neemt zijn toevlucht tot spionage.
«
»
10:10 NCIS
De passagiers en bemanning van een privévliegtuig, onderweg van New Orleans naar Washington D.C. worden vergiftigd. Al het bewijsmateriaal wijzt in de richting van de vermiste chefkok, Luca, de broer van Abby.
«
»
11:00 Bones
Het team onderzoekt de vreemde dood van een professionele hockeyer. Zijn onthoofde lijk is in een rivier gedumpt.
«
»
11:55 Modern Family
De hele familie staat achter Manny's nieuwe hobby: schermen. Het trotse enthousiasme van Jay herinnert Mitchell aan een trauma van vroeger. Phil wil achterhalen wat Luke's verborgen talent is.
«
»
12:20 New Girl
Jess is jaloers op Winston nadat hij bij haar handbalteam aansluit en een natuurtalent blijkt. Nick en Schmidt maken ruzie over hoe het toilet gerepareerd moet worden.
«
»
12:50 Friends
Nadat hij uit zijn appartement is gezet, trekt Ross tijdelijk in bij Chandler en Joey, maar daar worden ze alle drie gek van. Phoebe gaat uit met een horeca-inspecteur die steeds hun favoriete restaurants sluit.
«
»
13:15 Friends
Het is Thanksgiving en de groep denkt terug aan vreselijke Thanksgiving-ervaringen uit het verleden. Chandler zegt tegen Monica dat hij van haar houdt.
«
»
13:40 ER
Abby en Kovac ruziën over een diagnose wanneer een vrouw naar de SEH komt met tekenen van partnergeweld. Gates, Abby en Neela moeten snel een kinderziekte vaststellen wanneer een groep verwarde dakloze kinderen de eerste hulp binnenkomt.
«
»
14:40 Neighbours: A New Chapter
Haz moet het ondenkbare te overwegen. Susan worstelt met een geheim. Een gerucht achtervolgt Karl.
«
»
15:10 Rizzoli & Isles
Wanneer de dochter van een politieagent voor de ogen van haar jongere broer wordt ontvoerd, racen Jane en het team tegen de klok om het meisje te vinden. Ze vrezen namelijk dat haar ontvoering verband houdt met een andere zaak.
«
»
16:05 CSI: Crime Scene Investigation
Het verrassingsfeestje voor de verjaardag van Henry valt in het water als er een dode wordt gevonden. Ondertussen realiseert Ray zich dat Dr. Jekyll terug is en zijn interesse heeft verplaatst naar levende slachtoffers.
«
»
17:00 Shades of Blue
Harlee moet Stahl overtuigen Saperstein te arresteren om hem te beschermen tegen een verdachte Wozniak. Harlee's mishandelende ex beweert dat iemand anders verantwoordelijk is voor de misdaad waarvoor hij gevangen zit.
«
»
17:55 FBI: Most Wanted
Wanneer een jongeman uit zelfverdediging per ongeluk een agent neerschiet en op de vlucht slaat, komt het team voor een moreel dilemma te staan. In de tussentijd worstelen Barnes en zijn vrouw met hun plannen om nog een kind te krijgen.
«
»
18:50 Criminal Minds
Een pyromaan slaat genadeloos toe in het dorpje Royal in Indiana. Wanneer het dodental oploopt tot 31, wordt de hulp van het team ingeroepen.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt de moord op een miljardair die tien jaar eerder verdween. Dr. Clark Edison is een van de verdachten.
«
»
20:35 Big Sky
Jenny zoekt naar Travis. Scarlett pleegt een onverwacht telefoontje. Jag ontdekt de waarheid.
«
»
21:25 Big Sky
Jenny probeert Travis te vinden voordat hij een grens bereikt. Ren en Jag ontdekken een familieband en besluiten hoe ze met hun vader moeten omgaan nu hij een grens heeft overschreden. Cassie past haar zoektocht naar gerechtigheid aan.
«
»
22:25 Modern Family
Claire wil Phil verrassen met een privé-optreden van een van hun lievelingsmuzikanten, maar Phil heeft nog nooit van hem gehoord. Cameron en Mitchell gaan een avond uit met hun vriendin Sal en Jay heeft een familie-avond met de kinderen.
«
»
22:55 New Girl
Jess probeert haar relatie met Paul wat spannender te maken en klopt bij de jongens aan voor seksadvies. Schmidt gaat naar de baby shower van zijn baas.
«
»
23:30 Friends
Ross heeft het er nog steeds moeilijk mee dat Emily hem voorgoed heeft verlaten. Phoebe staat hem bij en leert hem omgaan met zijn woede. Joey is ondertussen nog altijd de enige die op de hoogte is van de geheime relatie tussen Monica en Chandler.
«
»
00:00 Friends
Phoebe is vrijwilliger bij het Leger des Heils. Rachel datet met Danny en ontmoet zijn zus. Na een auditie te hebben gehad gaat Joey aan de slag met een toneelstuk.
«
»
00:35 Neighbours: A New Chapter
Haz moet het ondenkbare te overwegen. Susan worstelt met een geheim. Een gerucht achtervolgt Karl.
«
»
01:15 ER
Abby en Kovac ruziën over een diagnose wanneer een vrouw naar de SEH komt met tekenen van partnergeweld. Gates, Abby en Neela moeten snel een kinderziekte vaststellen wanneer een groep verwarde dakloze kinderen de eerste hulp binnenkomt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers