TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Neighbours: A New Chapter
Krista vindt een ongewone bondgenoot. Mackenzie komt dicht bij de waarheid. Terese heeft een droom.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Cold Case
De ontdekking van een prothetische arm heropent een zaak uit 2004 over de verdwijning van een oorlogsveteraan in Irak die kort na thuiskomst van dienst werd vermist.
«
»
06:20 ER
Abby bereidt zich voor om weer aan het werk te gaan, maar ze maakt zich zorgen dat ze misschien niet meer weet hoe ze dokter moet zijn. Ondertussen probeert Kovac zich zijn behandeling van beroertepatiënt Curtis Ames te herinneren.
«
»
07:00 Neighbours: A New Chapter
Krista vindt een ongewone bondgenoot. Mackenzie komt dicht bij de waarheid. Terese heeft een droom.
«
»
07:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 CSI: Crime Scene Investigation
Het team moet drie bekentenissen ontrafelen om een zaak op te lossen van een man die verkracht en in elkaar geslagen werd.
«
»
08:40 FBI: Most Wanted
Het team achtervolgt een onwaarschijnlijke seriemoordenaar wiens slotstuk een schokkende wending neemt. Hana keert terug van medisch verlof, terwijl de relatie tussen Jess en Sarah zich blijft ontwikkelen.
«
»
09:30 Shades of Blue
Harlee weigert bewijs af te staan dat Wozniak beschuldigt, maar overhandigt in plaats daarvan een onofficiële zaak over een moord met een 3-D geprint pistool. Wozniak besluit Harlee te confronteren.
«
»
10:20 NCIS
Het team wordt ingeschakeld om een matroos met leukemie te helpen in zijn zoektocht naar een geschikte beenmergdonor.
«
»
11:15 Bones
Het team doet onderzoek naar de dood van een agent van de geheime dienst. Dr. Colin Fisher leidt het onderzoek. Brennan heeft griep.
«
»
12:05 Modern Family
De hele familie is uitgenodigd bij Jay en Gloria voor een barbecue en football. Een incident op school tussen Manny en Luke maakt dat ongemakkelijk voor Gloria en Claire. Het gaat mis als er een niet zo vleiende term valt.
«
»
12:30 New Girl
Cece vertelt Jessica dat Nick gevoelens voor haar heeft en meer dan vrienden wil zijn. Schmidt haalt alles uit de kast om Cece te versieren.
«
»
12:55 Friends
Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie Happy Days. Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.
«
»
13:20 Friends
Als Joey toezegt om mee te helpen met een inzamelactie op de zender PBS, blijkt dat Phoebe een hekel heeft aan PBS. Emily zegt tegen Ross dat ze hem alleen een tweede kans geeft als hij alle banden met Rachel verbreekt.
«
»
13:50 ER
Luka krijgt belangrijk nieuws en aan het eind van de dag een onverwachte bezoeker. Ondertussen brengt een botsing tussen een motorfiets en een auto kritieke patiënten naar de SEH.
«
»
14:45 Neighbours: A New Chapter
Dex bereikt zijn breekpunt. Krista en Aaron bewandelen een gevaarlijke grens. Karl wordt vernederd.
«
»
15:15 Rizzoli & Isles
Een zwangere vrouw wordt doodgestoken, maar Dr. Isles redt haar baby. De politie ontdekt dat de vrouw draagmoeder was en dat de baby online is verkocht. En ondertussen wordt tijdens vrijwilligerswerk een verdachte verpleegster geobserveerd.
«
»
16:05 CSI: Crime Scene Investigation
Ray Langston komt terug uit New York nadat het hem niet is gelukt om de ontvoerde Madeline Briggs te vinden. Hij denkt dat het meisje ontvoerd werd door vrouwenhandelaren en deel uitmaakte van een prostitutieclub in Vegas.
«
»
17:00 Shades of Blue
De crew wordt gedwongen Lomans loyaliteit te testen wanneer hij worstelt met schuldgevoelens. Wozniak ontdekt dat Donnie informatie achterhoudt en Harlee leidt de FBI per ongeluk naar belastend bewijsmateriaal.
«
»
17:55 FBI: Most Wanted
Nadat Crosby's oude legermaatje wordt aangevallen tijdens een schijnbaar mislukte drugsdeal, legt het onderzoek van het team een gevaarlijk web van samenzweringen bloot. Jess twijfelt aan zijn relatie met Sarah na een onverwachte ontmoeting.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team doet onderzoek naar een reeks moorden met een duivelse inslag. Agent Prentiss raakt, door een connectie met een slachtoffer, persoonlijk betrokken bij de zaak.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt een lichaam dat is gevonden in een stortplaats. Een documentaire-crew houdt ze in de gaten.
«
»
20:35 RFDS
Wanneer Eliza Harrod voor het eerst als arts meegaat met de RFDS, vraagt de rest van het team zich af of ze het aankan.
«
»
21:35 RFDS
Eliza twijfelt aan haar beslissing om naar Australië te verhuizen. Pete's wrok jegens haar bereikt een hoogtepunt tijdens een gespannen bevalling in de lucht.
«
»
22:30 Modern Family
De eerste schooldag is weer aangebroken en Phil schat niet goed in hoe Claire omgaat met een leeg huis. Jay en Gloria zijn het niet eens over Manny's interessante kledingkeuze voor z'n eerste schooldag.
«
»
23:00 New Girl
Jessica heeft Paul, een collega op wie ze al een tijdje een oogje heeft, uitgenodigd voor Thanksgiving in het appartement. De avond verloopt alleen niet zoals ze had gehoopt.
«
»
23:30 Friends
Chandler en Monica plannen een trip naar Atlantic City om samen te kunnen zijn. Als Joey ontdekt dat ze een relatie hebben, laten ze hem zweren dat hij zijn mond houdt. Ross moet Rachel vertellen dat ze geen vrienden meer kunnen zijn vanwege Emily.
«
»
00:00 Friends
Phoebe komt tot de ontdekking dat ze graag nerts draagt. Ross vertelt Emily dat hij de banden met Rachel weigert te verbreken. Emily wil scheiden. Monica en Rachel zijn bang voor een langharige buurman, tot ze zien hoe knap hij is als hij geknipt is.
«
»
00:35 Neighbours: A New Chapter
Dex bereikt zijn breekpunt. Krista en Aaron bewandelen een gevaarlijke grens. Karl wordt vernederd.
«
»
01:10 ER
Luka krijgt belangrijk nieuws en aan het eind van de dag een onverwachte bezoeker. Ondertussen brengt een botsing tussen een motorfiets en een auto kritieke patiënten naar de SEH.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers