TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Neighbours: A New Chapter
Chelsea voelt zich bedreigd en zet haar pogingen voort om zwanger te raken van Paul. Mackenzie nomineert Haz voor een kleine ondernemingsprijs en Toadie maakt een groots gebaar in een wanhopige poging om Terese terug te winnen.
«
»
02:05 Neighbours: A New Chapter
Toadie moet een belangrijke beslissing nemen. Haz is het doelwit van een vreselijke aanval. De buren slaan de handen ineen voor een goed doel.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Cold Case
Na het zien van een foto van een eerstejaarsstudent met overgewicht die wordt vastgehouden en gedwongen om alcohol te drinken, heropent Rush de zaak, die oorspronkelijk werd beschouwd als een overlijden door een ongeval.
«
»
08:25 ER
Een patiënt ontwaakt uit een coma van negen jaar en Kovac weet niet of hij haar de waarheid over haar verleden moet vertellen. Abby troost Dr. Dubenko nadat hij verontrustend nieuws heeft ontvangen.
«
»
09:10 Neighbours: A New Chapter
Toadie moet een belangrijke beslissing nemen. Haz is het doelwit van een vreselijke aanval. De buren slaan de handen ineen voor een goed doel.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 CSI: Crime Scene Investigation
Een vrouw en haar jonge dochter zijn voor dood achtergelaten na een schietpartij. Ergens anders heeft een auto-ongeluk twee tieners het leven gekost en ondertussen Grissom komt oog in oog te staan met de 'miniature' moordenaar.
«
»
10:50 FBI
Een prominente arts wordt dood aangetroffen bij een rituele moord. Het team begint een race tegen de klok om een religieus gemotiveerde seriemoordenaar op te sporen. Scola moet beslissen over leven en dood.
«
»
11:30 Unforgettable
Carrie voert een onwettig onderzoek uit wanneer Al de hoofdverdachte wordt van de moord op een voorwaardelijke vrijlating die hij heeft helpen opsluiten.
«
»
12:15 NCIS
Gibbs en McGee reizen naar Moskou om een computerexpert veilig naar huis te begeleiden. De helikopter wordt op 20 kilometer van de Finse grens uit de lucht geschoten.
«
»
13:05 Bones
Het team onderzoekt de brute moord op een wereldberoemde chef. Booth en Brennan ondervragen het personeel. Hodgins krijgt miljoenen voor zijn uitvinding.
«
»
13:50 Younger
Liza en Kelsey beginnen een ondergronds evenement genaamd Inkubator. Liza debatteert en vertelt Charles over Quinns ware motieven. Maggie's eerste klas bezorgt haar een uitnodiging voor een etentje bij de decaan.
«
»
14:20 ER
De nieuwe behandelend arts doet zich voor als patiënt om de kennis van de SEH-artsen te testen. Kovac krijgt een band met zijn voormalige comapatiënt. Een kankerpatiënt haalt Abby over om haar eerste mammogram te laten maken.
«
»
15:10 Neighbours: A New Chapter
Felix zit in een lastig parket en Melanie komt per ongeluk in een vervelende situatie terecht.
«
»
15:40 Cold Case
Een zogenaamd willekeurige moordzaak wordt heropend, nadat een brief nieuw licht op de zaak werpt. De moeder van het slachtoffer vindt aanwijzingen die erop wijzen dat er toch een motief voor de dood van haar zoon is geweest.
«
»
16:30 CSI: Crime Scene Investigation
Het team ontdekt een verband tussen de dood van een populaire jonge zanger, vlakbij een beroemde nachtclub, en een moord die vijftig jaar eerder gebeurde.
«
»
17:20 Unforgettable
Eliot wordt gedwongen zijn demonen onder ogen te zien wanneer een van zijn vrienden wordt vermoord.
«
»
18:05 FBI: Most Wanted
De Fugitive Task Force van de FBI sporen een voortvluchtige dokter op, die illegale medicijnen verkoopt. Het team luistert naar een opname van het telefoongesprek waarin hij zijn vrouw vermoordt.
«
»
18:55 Criminal Minds
Een man die verdacht wordt van een serie moorden ontwaakt uit zijn vier jaar durende coma, alleen kan hij zich niks van deze misdaden herinneren.
«
»
19:45 Bones
Brennan zet vraagtekens bij haar eigen jeugd na het vinden van een dode tiener. Het slachtoffer zou zijn gepest.
«
»
20:35 Big Sky
Jenny en Cassie praten met Tubb die een zaak onthult die ver buiten hun jurisdictie valt. Cassie en Jenny zetten hun zoektocht naar Tonya snel voort.
«
»
21:25 Big Sky
Cassie en Jerrie doorzoeken een ontwikkelingssite en komen onverwachts iemand tegen. Wolf denkt dat hij vooruitgang boekt met Ronald. Hulpsheriff Harvey komt oog in oog te staan met Bridger.
«
»
22:15 Big Sky
Cassie en Jenny worstelen om Donno's aanvallen te ontwijken. De kinderen proberen Bridger te redden. Er hangt verandering in de lucht wanneer Ronald een doorbraak lijkt te ervaren. Jerrie krijgt een ongewenste bezoeker uit haar verleden.
«
»
23:15 Coroner
In de zoektocht naar de moordenaar van het rijke echtpaar Browning, is er een nieuw lijk en wordt een familiegeheim onthuld. Jenny worstelt met de herinneringen aan haar eigen familie.
«
»
00:05 Neighbours: A New Chapter
Felix zit in een lastig parket en Melanie komt per ongeluk in een vervelende situatie terecht.
«
»
00:35 ER
De nieuwe behandelend arts doet zich voor als patiënt om de kennis van de SEH-artsen te testen. Kovac krijgt een band met zijn voormalige comapatiënt. Een kankerpatiënt haalt Abby over om haar eerste mammogram te laten maken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers