TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Neighbours: A New Chapter
Sadie draagt een vreselijk geheim met zich mee. Chelsea's plannen worden gedwarsboomd.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:57 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Cold Case
Het team heropent de moordzaak uit 1963 van een nomadische oplichter, wanneer het lang verborgen moordwapen wordt gevonden tijdens een renovatie van een biljartzaal waar het slachtoffer enkele dagen voor zijn dood speelde.
«
»
08:35 ER
Kovac is getuige van een zwaar verkeersongeval wanneer hij aan de kant van de weg een vrouw met autopech helpt. Een gedrogeerde bestuurder reed in op de file en verpletterde hiermee de vrouw.
«
»
09:15 Neighbours: A New Chapter
Sadie draagt een vreselijk geheim met zich mee. Chelsea's plannen worden gedwarsboomd.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 CSI: Miami
Een wilde hond valt een trainer op een tennisacademie aan. De conciërge, Ross Hemmet, komt trainer Hopper te hulp, maar komt daarbij zelf om het leven. Het team onderzoekt zijn dood en krijgt bewijs dat er een kindermishandelaar op de academie is.
«
»
10:55 FBI
OA wordt gedwongen om een van zijn grootste angsten onder ogen te zien wanneer het team ontdekt dat het dodelijke zenuwgas Sarin mogelijk aan terroristen is verkocht.
«
»
11:40 Unforgettable
De plotselinge vermissing van een belangrijke getuige voor het openbaar ministerie heeft grote impact op het onderzoek dat tegen een moordenaar loopt. Carrie besluit daarop om undercover te gaan om de waarheid boven tafel te krijgen.
«
»
12:25 NCIS
Twee voorbijgangers vinden de lichamen van een marinier en een jonge vrouw in een autowrak. Gibbs en zijn team bijten zich vast in de zaak. Het onderzoek roept onprettige herinneringen op bij Abby.
«
»
13:10 Bones
Het team onderzoekt de dood van een schaakmeester. Sweets gaat undercover. Cam krijgt een onderscheiding van een wetenschappelijk tijdschrift.
«
»
14:00 Younger
Op een feestje ontmoet Liza de journalist Don Ridley. Korte tijd later probeert hij Liza, Kelsey en Charles een boekidee te verkopen, waar Charles onvriendelijk op reageert. Josh heeft ondertussen afstand gedaan van seks, alcohol en gluten.
«
»
14:20 ER
Pratt, geconfronteerd met geweervuur, verliest de controle over zijn voertuig, waardoor hij en zijn passagiers onder water komen te staan. Dr. Weaver weerhoudt een politieagent ervan een jonge vrouw te fouilleren.
«
»
15:10 Neighbours: A New Chapter
De buren schrikken terug van een schokkende bekentenis. Terese verdedigt haar overtuigingen.
«
»
15:40 Cold Case
Het team onderzoekt de moord op de eerste vrouwelijke cadet in 2005 op een plaatselijke militaire school. Ze ontdekken hoe het slachtoffer vanaf de eerste dag werd behandeld door een reeks haatdragende mannelijke cadetten en schoolfunctionarissen.
«
»
16:30 CSI: Miami
Horatioen en zijn team onderzoeken de dood van journaliste Denise Baines Zij werd in een discotheek met zenuwgas vergiftigd. Wanneer het team haar woning onderzoekt, vinden ze documenten van de twijfelachtige advocaat Darren Vogel.
«
»
17:15 Unforgettable
Carrie wordt op het spoor gebracht van een bloedmooie dievegge na de vondst van een persoon die uit een vliegtuig is gevallen. Terwijl ze druk is met die zaak, leidt haar relatie met de zoon van een maffiabaas tot kritische vragen op het werk.
«
»
18:00 FBI
Wanneer de presentatrice van een ochtendshow in haar huis wordt vermoord, spoort het team de moordenaar op. Scola komt in een ongemakkelijke situatie terecht wanneer agent Nina Chase deel gaat uitmaken van het team tijdens Maggie's herstel.
«
»
18:50 Criminal Minds
De BAU begint een onderzoek als de lichamen van een aantal vermisten opduiken in een uithoek van de wildernis in Idaho.
«
»
19:45 Bones
Het team onderzoekt de moord op de dochter van een miljonair. Hodgins ontdekt iets nieuws over zijn eigen familie.
«
»
20:35 The Girl on the Train
Rachel neemt altijd de trein en merkt opeens dat een vrouw die ze elke dag ziet is verdwenen. Ondanks haar problemen met haar geheugen probeert ze dit mysterie op te lossen samen met de politie.
«
»
22:40 The Secrets She Keeps
Meghan en Agatha komen oog in oog te staan. Agatha raakt in paniek over de verslechterende gezondheid van baby Rory. Ze heeft geen andere keus dan hem naar het ziekenhuis te brengen, ondanks het feit dat het geheim daarmee dreigt te worden onthuld.
«
»
23:40 Harrow
Het lichaam van een oudere man wordt ontdekt in een Egyptische sarcofaag, terwijl Harrow wanhopig probeert voor eens en voor altijd te bewijzen dat Chester nog leeft en hem probeert te vermoorden.
«
»
00:35 Neighbours: A New Chapter
De buren schrikken terug van een schokkende bekentenis. Terese verdedigt haar overtuigingen.
«
»
01:10 ER
Pratt, geconfronteerd met geweervuur, verliest de controle over zijn voertuig, waardoor hij en zijn passagiers onder water komen te staan. Dr. Weaver weerhoudt een politieagent ervan een jonge vrouw te fouilleren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers