TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Neighbours: A New Chapter
Krista verkeert in gevaar, Sadie en Wendy zijn het oneens, Nicolette is geschokt.
«
»
02:25 Neighbours: A New Chapter
Karls zorgen nemen alleen maar toe als hij iets ziet wat hij niet had moeten zien. Melanie en Terese doen aannames die beladen zijn. Paul zet Krista onder druk.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Cold Case
Rush en Valens ontrafelen het mysterie van de afkomst van een meisje en de dood van de man die verondersteld wordt haar vader te zijn. De rechercheurs zijn ambivalent over een nieuw lid van de ploeg, Josie Sutton.
«
»
08:25 ER
Vroeg in de ochtend komen Jing-Mei en Kovac tot de gruwelijke ontdekking dat een slachtpartij heeft plaatsgevonden in hun vaste taverne Magoo's. Pratt en Gallant voldoen aan de vage daderbeschrijving die Jing-Mei gaf.
«
»
09:10 Neighbours: A New Chapter
Krista verkeert in gevaar, Sadie en Wendy zijn het oneens, Nicolette is geschokt.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 CSI: Miami
Het team onderzoekt een dubbele moord, maar dat wordt bemoeilijkt door een gebrek aan bewijs. Dat is namelijk weggespoeld toen een brandkraan explodeerde. Om de moordenaar te vinden moet het team de avond zien te reconstrueren.
«
»
10:55 FBI
Terwijl het team op zoek gaat naar een meisje dat tijdens een vakantie is ontvoerd, ontdekken ze dat de ontvoering mogelijk te maken heeft met een skelet in de kast van haar familie. Maggie twijfelt aan haar relatie met Nestor.
«
»
11:40 Castle
Er wordt een lichaam gevonden tijdens een theatervoorstelling. Castle en Beckett nemen een rol aan in de wereld van het drama, hierna zullen ze wel een toontje lager zingen.
«
»
12:30 NCIS
Een veiligheidscamera legt vast dat een onderofficier een moord pleegt. Gibbs onthult dat Barrett en haar team de zaak van de seriemoordenaar overnemen.
«
»
13:20 Bones
Brennan en Booth gaan undercover om de moord op een danser op te lossen. Ze doen alsof ze deelnemers zijn bij de plaatselijke competitie.
«
»
14:10 Younger
Empirical rolt de rode loper uit voor zijn grootste auteur. Ondertussen probeert Liza Thad te dwingen om Kelsey de waarheid te vertellen.
«
»
14:35 ER
Weaver raakt in de problemen nadat ze de minnaar van de politicus Alderman Bright in het geheim verzorgt voor syfilis. Wanneer de patiŽnt een allergische reactie krijgt op de inspuiting, gaat ze tot het uiterste om haar betrokkenheid te verhullen.
«
»
15:25 Cold Case
Het team zoekt naar een gevaarlijke seriebommenwerper die het verkeerde doel heeft geraakt bij hun recente aanval, en wiens vorige drie bomaanslagen een man blind maakten en twee anderen doodden.
«
»
16:20 CSI: Miami
Bij een skatewedstrijd wordt een deelnemer dood aangetroffen in de kleedkamer. Het CSI-team onderzoekt de zaak, en het meisje blijkt vermoord te zijn.
«
»
17:10 Castle
Castle moet eindelijk voorkomen als kroongetuige in de moordzaak. Als Beckett een nieuw feit ontdekt moet ze als de wiedeweer naar de rechtbank racen om een fout te voorkomen.
«
»
18:00 FBI
Het team moet infiltreren in een drugshandelbende nadat bij de overval op een chemische fabriek twee douane-agenten om het leven zijn gekomen. Nestor biedt ook zijn hulp in de zaak, waardoor Maggie nieuw inzicht in zijn karakter krijgt.
«
»
18:50 NCIS: Los Angeles
Kensi confronteert een sociopaat die geobsedeerd is door haar sinds ze hem in de gevangenis zette. Deeks is gedwongen om NCIS te verlaten. Callen en Sam blijven gevaarlijke zaken aannemen terwijl ze balans proberen te vinden in hun relaties.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt de dood van een archeoloog die net een baanbrekende ontdekking deed. Het team ontdekt wellicht een link tussen deze zaak en een vijfentwintigduizend jaar oude zaak.
«
»
20:35 So Help Me Todd
Margaret en Todd pakken een zaak aan die te maken heeft met een moord die live wordt uitgezonden op het lokale ochtendnieuws. Ze moeten hun professionele relatie heroverwegen nadat Todd besluit zijn eigen privťdetectivebedrijf te starten.
«
»
21:30 So Help Me Todd
Terwijl Margaret en Todd aan twee afzonderlijke zaken werken, vermoedt Todd dat er een misdaad plaatsvindt in het gerechtsgebouw, recht onder hun neus.
«
»
22:25 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt de dodelijke bomaanslag in een bar en de dreigende turfoorlog waarbij Sasha Broussard betrokken is. Pride moet in het reine komen met Connor in zijn leven. Carter en Hannah werken aan het definiŽren van hun nieuwe relatie.
«
»
23:25 NCIS: New Orleans
Pride stuurt het team om Sasha te linken aan de recente aanslagen in New Orleans. Carter en Tammy zoeken naar een gestolen hoog opgeleide militaire hond. Pride en Rita nemen een belangrijke beslissing over hun huwelijk.
«
»
00:15 ER
Weaver raakt in de problemen nadat ze de minnaar van de politicus Alderman Bright in het geheim verzorgt voor syfilis. Wanneer de patiŽnt een allergische reactie krijgt op de inspuiting, gaat ze tot het uiterste om haar betrokkenheid te verhullen.
«
»
01:15 Neighbours: A New Chapter
Krista verkeert in gevaar, Sadie en Wendy zijn het oneens, Nicolette is geschokt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers