TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 Cold Case
Een vrachtwagen met menselijke botten wordt opgehaald uit de Delaware-rivier. Rush en Valens zien een connectie met een smokkelaar en geloven dat de overblijfselen van een vrouw zijn die in 1932 vermist werd.
«
»
09:10 ER
In het County General-ziekenhuis is er een staking aan de gang van het onderhoudspersoneel en vooral op de dienst Spoedgevallen laat deze zich voelen. Als klap op de vuurpijl stromen tientallen gewonden binnen van een vechtpartij.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 CSI: Miami
Wanneer het team probeert te achterhalen wie Horatio op de luchthaven beschoten heeft, vinden ze aanwijzingen die het onderzoek naar een van de gevaarlijkste mensen in Miami leiden.
«
»
11:10 Rizzoli & Isles
Wanneer een agent wordt vermoord in Maine, leidt het spoor naar Jane's belager. Het team probeert het mysterie rond zijn obsessie met Jane te ontsluieren en gaat hem achterna.
«
»
11:55 Castle
Castle en Beckett overwegen de onwaarschijnlijke mogelijkheid dat Bigfoot verantwoordelijkheid is voor iemands moord. Het team gaat echter op zoek naar een meer plausibele verklaring voor de enorme voetafdrukken.
«
»
12:35 NCIS
Parker ontdekt dat hij het slachtoffer is van identiteitsfraude, terwijl hij de ongewone moord op een luitenant-ter-zee onderzoekt. Knight en Jimmy lopen tegen obstakels aan in hun relatie, naarmate hun band hechter wordt.
«
»
13:20 Bones
Brennan en Booth onderzoeken in Mexico overblijfselen met buitenaardse eigenschappen. Het slachtoffer was bezeten van UFO's.
«
»
14:05 Younger
Josh en zijn nieuwe vriendin zijn uitgenodigd voor de bedrijfspicknick van Empiricals, maar de dingen gaan niet zoals gepland. Tegelijkertijd probeert Liza haar gevoelens voor Charles verborgen te houden voor zijn ex-vrouw.
«
»
14:25 ER
John Carter heeft een afspraak met Weaver en Greene om zijn terugkeer op de spoed voor te bereiden. Abby vangt een vrouw op die vroegtijdig weeën krijgt. Meneer Fletcher heeft dringend een nierdialyse nodig, maar weigert enige vorm van behandeling.
«
»
15:15 Neighbours: A New Chapter
De Kennedy's beginnen te twijfelen aan hun loyaliteit, Wendy bevindt zich in een ongemakkelijke situatie, en Mackenzie komt midden in een gevaarlijke situatie terecht die een rampzalige afloop kan hebben.
«
»
15:40 Cold Case
Wanneer de schedels van negen mensen worden gevonden, brengt Rush de ontdekking in verband met een seriemoordenaar die ze enkele maanden eerder niet kon vinden. Rush wil de moordenaar ontdekken en de confrontatie aangaan.
«
»
16:25 CSI: Miami
Tijdens een privéfeest wordt een man levend verbrand. De getroffene was al bekend bij de politie. Het onderzoek wijst uit dat een sadistische misdaadorganisatie gebruik maakt van de hoge prijzen van benzine.
«
»
17:10 Castle
Als Becketts leven plotseling in gevaar dreigt te zijn, moet het team snel op zoek naar een manier om haar te redden. Ondertussen steggelt Castle met haar over wie als eerste gevoelens voor de ander ontwikkelde.
«
»
17:55 Rizzoli & Isles
In de nasleep van de schietpartij op de bruiloft van Korsak en Kiki moet het team alles uit de kast halen om Alice Sands te vinden en haar voor de rechter te brengen. Zolang dit niet is gebeurd, loopt het leven van Jane gevaar.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het team wordt opgeroepen om een zaak te onderzoeken waarbij bioterrorisme een rol lijkt te spelen in een reeks mysterieuze sterfgevallen. Garcia bezoekt haar stiefbroer om een moeilijk familieprobleem te bespreken.
«
»
19:40 Bones
Brennan en Booth moeten van geheim agenten een specifieke set overblijfselen onderzoeken. Cam vermoedt dat Michelle iets voor haar geheim houdt.
«
»
20:35 Ghost
De geest van de vermoorde Sam blijft verder leven. Hij wil zijn vrouw Molly waarschuwen voor het gevaar dat ook haar bedreigt. Maar als geest kan hij de levenden niet bereiken, en daarom roept hij de hulp van een helderziende in.
«
»
22:50 Sex and the City
Steve komt weer bij Miranda wonen. Het gaat goed tussen Carrie en Aleksandr. Charlotte rouwt om haar miskraam en Samantha gaat met Smith naar een feestje.
«
»
23:25 Sex and the City
Carrie moet wennen aan Aleksandrs manier van doen. Miranda organiseert haar huwelijk. Charlotte en Harry houden een romantisch dineetje. Samantha denkt naar over plastische chirurgie.
«
»
00:00 Friends
Chandler vindt de volmaakte verlovingsring, die hij vervolgens kwijtraakt. Rachel krijgt haar zin wanneer Paul eindelijk zijn gevoelens de vrije loop laat, maar nu kan hij niet meer ophouden met janken.
«
»
00:25 Friends
Chandlers romantische huwelijksaanzoek wordt verpest wanneer Monica's ex-vriend terugkomt. Joey koopt per ongeluk een boot. Na een ongelukje in een studentenhuis beseft Ross weer hoe jong zijn vriendin eigenlijk is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers