TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 CSI: Vegas
Tieners ontdekt een dode vrouw achter het stuur van een verlaten auto in een spookstad in Nevada.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 NCIS
Gibbs en Parker gaan op een roadtrip om één van de slachtoffers van de seriemoordenaar te vinden. Agent Knight gaat undercover bij een groot productiebedrijf dat een link heeft met de moorden.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 NCIS
Gibbs en McGee maken een lange rit naar Alaska om informatie te verkrijgen van seriemoordenaar Paul Lemere. De rest van het team gaat aan de slag om de samenzwering achter de reeks moorden te ontrafelen.
«
»
12:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een marine commandant als zijn lichaam plotseling explodeert.
«
»
14:45 NCIS
NCIS onderzoekt de dood van een geliefde luitenant die ook enkele topatleten trainde.
«
»
15:30 NCIS
NCIS onderzoekt de dood van een man op een cruiseschip. Niemand minder dan McGee's schoonmoeder Judy ontdekt het lichaam in de sauna van het schip.
«
»
16:15 NCIS
Het lichaam van een marine reservist wordt gevonden in een auto, aan het eind van een schietbaan. Kasie probeert de voordelen en nadelen af te wegen voor het kopen van een pistool.
«
»
17:00 NCIS
Een financieel adviseur wordt doodgeschoten bij een marinebasis. NCIS onderzoekt de zaak door het driedimensionale hologram van het slachtoffer te interviewen dat ze voor haar dood heeft gemaakt.
«
»
17:45 NCIS
Opperschipper Rafi Nazar wordt verdacht van het proberen te verkopen van gestolen geheime marinesoftware die wordt gebruikt om gevechtsdrones te besturen. NCIS wordt op de zaak gezet.
«
»
18:35 NCIS
Een onderzoeksschip in de Atlantische Oceaan pikt een kleine boot op met gewonde marineofficieren. Als de NCIS aan boord komt van het schip, moeten ze zich verbergen vanwege terroristen aan boord.
«
»
19:25 NCIS
Het NCIS-team gaat op onderzoek uit wanneer ze het levenloze lichaam van een luitenant-ter-zee vinden dat een oog mist. Het onderzoek leidt ze naar de duistere wereld van kooigevechten.
«
»
20:20 NCIS
Tijdens het onderzoek naar de dood van een indringer in Quantico, worden Jimmy en Kasie blootgesteld aan een dodelijk gif. Het NCIS-team vraagt dokter Carol Wilson om hulp om een tegengif te vinden. Torres probeert Jimmy's dochter af te leiden.
«
»
21:10 NCIS
De NCIS onderzoekt de doodsoorzaak van een chirurg bij de marine. Ze nemen Vance' dochter Kayla, die onlangs bij NCIS heeft getraind, mee om te helpen bij een zeer gevaarlijke missie.
«
»
22:00 NCIS
Een moord leidt Parker naar zijn vriend Doyle, met wie hij enkele jeugdfouten heeft gemaakt. Wanneer zijn neef, die bij de zaak betrokken is, ook dood wordt gevonden, zal Doyle's verlangen naar wraak zijn vriendschap met Parker in gevaar brengen.
«
»
22:50 NCIS
Er gebeurt een gruwelijk ongeluk op de gender reveal party van een onderofficier van de marine. Het onderzoek leidt NCIS naar de zaak van een vermiste leraar die bekend werd via een misdaadpodcast.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Without a Trace
Het team doet z'n best om een verdwenen zoon te herenigen met zijn ouders. Voor de ouders is dit een emotionele achtbaan.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers