TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Criminal Minds
Het team trekt naar Louisville om de lokale autoriteiten te helpen bij een onderzoek naar een steekpartij in een apotheek. Een man viel er plots verschillende mensen aan met een mes en vluchtte daarna weg.
«
»
08:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Criminal Minds
Het team trekt naar het geboortedorp van Rossi om een moordzaak te onderzoeken. Een huurmoordenaar brengt daar, pas vrijgelaten criminelen, één voor één om het leven.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Criminal Minds
Het team trekt naar Washington, waar twee koppels zijn vermoord. Bijna iedereen vermoedt dat de moorden het werk zijn van een groep mensen die anderen, voor hun plezier, aanvallen en vermoorden. Alleen Derek lijkt een andere mening te hebben.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Criminal Minds
Het team reist af naar Nieuw-Mexico om er het profiel van een seriemoordenaar op te stellen. De man ontvoert zwangere vrouwen en vermoordt hen net na de bevalling.
«
»
13:55 Bull
Bull en het team maken zich zorgen over het vooroordeel dat de jury heeft in een moordzaak wanneer Bull een Black Lives Matter-activist verdedigt. Hij is de zoon van de ten onrechte veroordeelde man die Bull inspireerde om zijn bedrijf op te starten.
«
»
14:45 CSI: Vegas
Als Halloween zijn intrede doet in Sin City, gaan de CSI's op onderzoek uit wanneer een enge mannequin in een populair spookhuis een echt lijk blijkt te zijn. Catherine vraagt Folsom om hulp om een verdwenen vriend te vinden.
«
»
15:30 C.S.I. New York
Als een populaire agent buiten zijn dienst gedood wordt, moet het team zijn moordenaar vinden. Ze moeten met de familie van de agent spreken, de plaats delict onderzoeken en op die manier de zaak tot op de bodem uitzoeken.
«
»
16:20 CSI: Miami
Het CSI-team onderzoekt de moord op een receptioniste, die met een bijl werd gedood. Al snel wordt duidelijk dat de vrouw niet erg geliefd was bij haar collega's.
«
»
17:05 Criminal Minds
Het team reist af naar Oklahoma waar de lijken van een man en twee vrouwen zijn gevonden. Omdat bij de drie slachtoffers de ogen vakkundig werden verwijderd, is de lijkschouwer ervan overtuigd dat de moordenaar een medische opleiding heeft gevolgd.
«
»
17:55 Criminal Minds
Het team onderzoekt een reeks moorden in Los Angeles. De slachtoffers hebben allemaal afdrukken van hoektanden in hun nek en zijn daardoor gelinkt aan Dante, een rockster die helemaal opgaat in zijn alterego.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team krijgt te maken met een seriemoordenaar die de werkwijze van Karl Arnold, een crimineel die vier jaar geleden werd gearresteerd, probeert te kopiëren. Karl beweert dat de man hem heeft gecontacteerd.
«
»
19:35 Criminal Minds
Na een bloedbad veroorzaakt door George 'The Boston Reaper' Foyet worden alle leden van het BAU-team door Strauss ondervraagd. Ze wil vooral te weten komen welke rol Hotch heeft gespeeld in het drama.
«
»
20:25 The Rookie
Agent Thorsen besluit met tegenzin deel te nemen aan een realityshow om zijn imago op te poetsen. Als de camera's draaien, wordt de producer van de show vermoord aangetroffen. Het team moet het onderzoeken voordat Thorsen als verdachte wordt gezien.
«
»
21:15 The Rookie
John Nolan en het team gaan in onderhandeling met een radeloze man die een ziekenhuis gegijzeld houdt. Hij voelt zich hiertoe genoodzaakt om ervoor te zorgen dat zijn vrouw van een levensreddende operatie krijgt.
«
»
22:05 The Rookie
Als er doden vallen tijdens de overval op een trein vol waardevolle veilingitems, gaat het team op onderzoek uit. Agent Chen raakt overstuur als Bradford haar niet de erkenning geeft die ze verdient.
«
»
22:50 Bull
Bull wordt ingehuurd om een vrouw te helpen die vastbesloten is tegen het juridisch advies in te gaan, wanneer ze erop staat schuldig te pleiten voor de moord op een rijke filantroop die als tiener op haar aasde.
«
»
23:40 The Blacklist
Een bankroof biedt Red de mogelijkheid om een twijfelachtige bank neer te halen terwijl Liz begint te twijfelen aan de intenties van Red en Coopers team een nieuw lid verwelkomt.
«
»
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:35 Without a Trace
Het team zoekt naar de vijftienjarige Ryan Wallace die wellicht zijn school wil opblazen. Het team ontdekt dat Ryan sinds de dood van zijn vader geobsedeerd is door veiligheidsmaatregelen.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers