TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 CSI: Vegas
Als Halloween zijn intrede doet in Sin City, gaan de CSI's op onderzoek uit wanneer een enge mannequin in een populair spookhuis een echt lijk blijkt te zijn. Catherine vraagt Folsom om hulp om een verdwenen vriend te vinden.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 NCIS
Bewijs van de steekpartij van een marinesergeant leidt ertoe dat Torres zijn vader ontmoet die vertrok toen hij nog een kind was.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 NCIS
Het team onderzoekt een motorrijder die gedood werd bij een vluchtmisdrijf. Gibbs bereidt zich voor om te getuigen tegen een financieel adviseur die miljoenen stal van zijn Navy-klanten.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 NCIS
NCIS volgt een gestolen laptop naar de oom van een jongen, Phineas, de oude buurjongen van Gibbs.
«
»
14:25 NCIS
Wanneer leden van een NCIS react team omkomen tijdens een explosie, helpt NCIS Speciaal Agent Jessica Knight, het enige overlevende lid, de zaak op te lossen met behulp van high-tech lichaamspantser.
«
»
15:20 NCIS
Tijdens de achtervolging van een gevaarlijke wapenhandelaar, is het team geschokt wanneer Bishop betrokken wordt bij een oud lek in het NSA. Gibbs en Marcie realiseren zich dat de moordenaar die ze op het spoor zijn, hen op het spoor kan zijn.
«
»
16:10 NCIS
Terwijl het NCIS-team naar Gibbs zoekt nadat er wrakstukken van zijn boot zijn ontdekt. Ze ontdekken dat hij een seriemoordenaar op het spoor was met journalist Marcie Warren, die een uiteenzetting over hem schreef.
«
»
17:00 NCIS
Terwijl ze de seriemoordenaar waar Gibbs naar op zoek was proberen te vinden, ontdekt het NCIS-team dat een ander persoon de zaak ook volgt.
«
»
17:50 NCIS
Gibbs en Parker gaan op een roadtrip om één van de slachtoffers van de seriemoordenaar te vinden. Agent Knight gaat undercover bij een groot productiebedrijf dat een link heeft met de moorden.
«
»
18:40 NCIS
Gibbs en McGee maken een lange rit naar Alaska om informatie te verkrijgen van seriemoordenaar Paul Lemere. De rest van het team gaat aan de slag om de samenzwering achter de reeks moorden te ontrafelen.
«
»
19:30 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een marine commandant als zijn lichaam plotseling explodeert.
«
»
20:20 NCIS
NCIS onderzoekt de dood van een geliefde luitenant die ook enkele topatleten trainde.
«
»
21:10 NCIS
NCIS onderzoekt de dood van een man op een cruiseschip. Niemand minder dan McGee's schoonmoeder Judy ontdekt het lichaam in de sauna van het schip.
«
»
22:00 NCIS
Het lichaam van een marine reservist wordt gevonden in een auto, aan het eind van een schietbaan. Kasie probeert de voordelen en nadelen af te wegen voor het kopen van een pistool.
«
»
22:50 NCIS
Een financieel adviseur wordt doodgeschoten bij een marinebasis. NCIS onderzoekt de zaak door het driedimensionale hologram van het slachtoffer te interviewen dat ze voor haar dood heeft gemaakt.
«
»
23:40 The Blacklist
Terwijl de strijd met Berlin doorgaat, wordt Red geconfronteerd met een nieuwe bedreiging.
«
»
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Without a Trace
Danny en Martin zijn bezig met het transporteren van een gedetineerde, maar worden overvallen. Martin wordt verwond en de gedetineerde vermoord tijdens de hinderlaag.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers