TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Criminal Minds
Een seriemoordenaar, voorheen uitsluitend geÔnteresseerd in prostituees, richt zich nu ook op andere slachtoffers, voornamelijk vrouwen van goede komaf.
«
»
08:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Criminal Minds
Het team wordt opgeroepen in Alabama, waar ze een zaak aangaande de verdwijning van enkele jongen vrouwen moeten onderzoeken.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar vijf vermiste meisjes met allen dezelfde uiterlijke kenmerken: blond haar en blauwe ogen. Tot overmaat van ramp worden ze, ťťn voor ťťn, dood aangetroffen.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Criminal Minds
Het team wordt opgeroepen door de lokale autoriteiten van Cleveland om onderzoek te doen naar een zaak waarbij een dader al zijn moorden kopieert van beruchte seriemoordenaars.
«
»
13:50 Bull
Bull verdedigt een cliŽnt die beschuldigd wordt van het stelen van zijn eigen wetenschappelijk onderzoek. Hij zegt dat het zijn baanbrekende werk heeft begraven omdat zijn bedrijf medicijnen wil verkopen in plaats van ziekten wil genezen.
«
»
14:40 CSI: Vegas
Er wordt stoffelijk overschot gevonden in het bad van de eigenaar van een congrescentrum. Het CSI-team gaat dit onderzoeken. Sara en Grissom deze zaak gebruiken om dichterbij een getuige te komen een paar dagen voor Hodges' rechtszaak begint.
«
»
15:30 C.S.I. New York
Een student van een elitaire school wordt vermoord. Bij het onderzoek wordt het team de wereld van illegale prestatiebevorderende drugs in geslingerd. Lindsay keert terug naar Montana.
«
»
16:15 CSI: Miami
Een leraar wordt met een samoeraizwaard doormidden gezaagd. Naarmate het onderzoek vordert, begint het team in de wereld van de Japanse maffia te graven om de moordenaar te vinden.
«
»
17:00 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die het gemunt heeft op machtige zakenlui. De vrouw in kwestie verleidt haar slachtoffers in een vermomming als luxe callgirl.
«
»
17:55 Criminal Minds
Het team doet onderzoek naar een reeks moorden met een duivelse inslag. Agent Prentiss raakt, door een connectie met een slachtoffer, persoonlijk betrokken bij de zaak.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team reist af naar Boston, om te zoeken naar ťťn van de meest beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis New England.
«
»
19:35 Criminal Minds
Een pyromaan slaat genadeloos toe in het dorpje Royal in Indiana. Wanneer het dodental oploopt tot 31, wordt de hulp van het team ingeroepen.
«
»
20:25 The Rookie
Nolan en Chen zoeken naar een vermist persoon die mogelijk internationale banden heeft die ieders leven in gevaar kan brengen. Harper zet de zoektocht naar een brandstichter voort. Wesley moet een onmogelijke taak volbrengen.
«
»
21:15 The Rookie
Een nieuwe designer drug overspoelt de straten van Los Angeles en verandert de gebruikers in 'zombies'. Nolan en het team hebben een Halloween die ze niet snel zullen vergeten, terwijl Lucy zich thuis afvraagt of het spookt in haar flatgebouw.
«
»
22:05 The Rookie
Nolan en zijn team proberen een begraven goudvoorraad te vinden voordat er schatzoekers gewond raken. Bradford probeert de oudste agent op het bureau ervan te overtuigen om met pensioen te gaan.
«
»
23:00 Bull
Bull gebruikt de vrijheid van meningsuiting om de cliŽnt van TAC, een controversiŽle nieuwscommentator, te verdedigen. Ze krijgt de schuld van de zelfmoord van een man, nadat ze hem in een live-uitzending heeft beschuldigd van moord.
«
»
23:55 The Blacklist
Een vroegere handlanger van Red, een gevreesde topcrimineel, wordt het volgende doelwit. Tegelijkertijd besluit Tom Jolene to confronteren met een aantal gevoelige zaken.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers