TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:30 Criminal Minds
Een anonieme man neemt contact op met Rossi en Reid en vertelt hen dat hij zeven vrouwen heeft vermoord. Hij voegt eraan toe dat hij vijf andere personen heeft ontvoerd.
«
»
08:10 Geen uitzending
«
»
09:15 Criminal Minds
Prentiss en Todd gaan undercover in Atlanta om op zoek te gaan naar een seriemoordenaar. De moordenaar heeft zijn kunsten geperfectioneerd en lokt zijn slachtoffers met zijn charmes in de val.
«
»
10:05 Geen uitzending
«
»
11:05 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die in Phoenix toeslaat en het telkens op politiemannen heeft gemunt. De lokale politie heeft het echter niet zo begrepen op hun interventie.
«
»
11:55 Geen uitzending
«
»
13:00 Criminal Minds
Het team zakt af naar Orange County, waar ze de zaak van de Road Warrior onderzoeken, een seriemoordenaar die het op blonde vrouwen heeft gemunt.
«
»
13:45 Bull
Bull en Benny verdedigen een vrouw die ervan beschuldigd wordt haar extremistische echtgenoot te hebben geholpen en daardoor medeplichtig te zijn aan binnenlands terrorisme.
«
»
14:35 CSI: Vegas
Een achtergelaten paard bedekt met bloed leidt het CSI-team naar een opvangcentrum voor veroordeelde moordenaars. Grissom en Sara zijn hun hoofdverdachte in de zaak van David Hodges op het spoor.
«
»
15:25 CSI: NY
De patiënten van een psychiater worden één voor één om het leven gebracht. Het CSI-team voert onderzoek naar de moorden en ontdekt dat de dader zich op het populaire spel Cluedo baseert.
«
»
16:15 CSI: Miami
Popster Phoebe Nichols wordt dood aangetroffen. Na onderzoek blijkt het echter niet om haar, maar om een dubbelgangster te gaan.
«
»
17:05 Criminal Minds
Een seriemoordenaar die het voordien enkel op prostituees had gemunt, richt zich nu ook op andere slachtoffers. Dit keer valt hij een vrouw van goede komaf aan.
«
»
17:55 Criminal Minds
Het BAU-team wordt naar Alabama geroepen waar ze de verdwijning van enkele jonge vrouwen moeten onderzoeken. Het team verdenkt een gezin.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar vijf vermiste meisjes met dezelfde uiterlijke kenmerken: blond haar en blauwe ogen. Een voor een worden ze dood aangetroffen.
«
»
19:35 Criminal Minds
De lokale autoriteiten in Cleveland roepen de hulp in van het team. Samen proberen ze een dader te vatten die al zijn moorden kopieert van beruchte seriemoordenaars.
«
»
20:25 The Rookie
Nolan en de rest van het team voeren een race tegen de klok om Lopez terug te vinden nadat ze op haar huwelijksdag werd ontvoerd.
«
»
21:15 The Rookie
Een beruchte dief brengt Nolan en Chen op het spoor van een bende die mogelijks een grote overval plant tijdens het Getty-gala-evenement.
«
»
22:05 The Rookie
Wanneer Nolan en Chen een brandend gebouw inspecteren, krijgen ze het vermoeden dat er meer aan de hand is dan er op het eerste gezicht gaande lijkt te zijn.
«
»
23:05 Bull
De cliënt van Bull en Benny wordt ervan beschuldigd zijn eigen wetenschappelijk onderzoek te hebben gestolen van zijn werkgever.
«
»
00:00 The Blacklist
Madeline Pratt, een oude bekende van Red, roept zijn hulp in om een beeld te stelen uit de Syrische ambassade.
«
»
00:50 Geen uitzending
«
»
01:50 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers