TVgids - Play 5

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:10 Het perfecte feestmenu
Het perfecte feestmenu van Johan Segers begint met een koud voorgerecht: oesters en gle. En Johan heeft niet n, maar twee voorgerechtjes gepland.
«
»
07:55 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
08:10 FBI
Wanneer een jong koppeltje, dat net was teruggekeerd van vakantie, dood wordt aangetroffen in een park, start het team een zoektocht naar de dader, die mogelijks banden heeft met het drugsmilieu.
«
»
08:50 FBI
OA moet een van zijn grootste angsten onder ogen komen wanneer het team ontdekt dat een hoeveelheid dodelijk saringas verkocht werd aan terroristen.
«
»
09:30 Geen uitzending
«
»
10:30 FBI
De presentatrice van een ochtendshow wordt in haar eigen huis vermoord. De dader lijkt het gemunt te hebben op invloedrijke vrouwen.
«
»
11:20 Geen uitzending
«
»
11:55 CSI: NY
Het welgestelde koppel Elizabeth en Ron Ferguson wordt het slachtoffer van een homejacking.
«
»
12:45 Geen uitzending
«
»
13:20 CSI: NY
Het team onderzoekt de moord op een tienermeisje en ontdekt dat haar vriend - de zoon van een bekende miljardair - werd ontvoerd. Het duurt dan ook niet lang voor de kidnappers losgeld vragen.
«
»
14:10 Geen uitzending
«
»
14:30 CSI: NY
Een man wordt dood teruggevonden in een park in Brooklyn. Zijn lichaam is doorboord met pijlen. Elders in de stad maakt een koerier een dodelijke val van enkele trappen.
«
»
15:20 Geen uitzending
«
»
15:55 CSI: NY
Een laborant wordt dood aangetroffen in een leegstaand pand waar in de jaren 50 ook al een moord werd gepleegd.
«
»
16:50 Criminal Minds
Gideon trekt er op eigen houtje op uit wanneer zijn vriendin door seriemoordenaar Frank vermoord wordt.
«
»
17:50 Criminal Minds
Het team doet onderzoek naar een seriemoordenaar die het gemunt heeft op vrouwen op een universiteitscampus in Arizona. De FBI sluit de campus.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het BAU-team staat voor hun moeilijkste opdracht ooit. In Milwaukee gebruikt een seriemoordenaar zijn eigen zoon als lokaas om vrouwen op openbare plaatsen te ontvoeren.
«
»
19:40 Criminal Minds
In Portland worden verschillende lijken in staat van ontbinding aangetroffen. De slachtoffers zijn allemaal op verschillende wijze om het leven gebracht.
«
»
20:35 FBI
De moord op een TSA-agent leidt het team naar een moordenaar die een beroep doet op drugskoeriers om veiligheidscontroleurs op de luchthavens te kunnen omzeilen.
«
»
21:30 FBI
Wanneer een gepensioneerde narcotica-agent wordt neergeschoten, moet het team zien te achterhalen of de moordpoging gelinkt is aan zijn verleden of aan zijn huidige baan als buitenwipper.
«
»
22:25 FBI
Tijdens een undercoveroperatie probeert OA te voorkomen dat een bom in verkeerde handen terechtkomt. Wanneer de partner van de koper vermoord wordt, raakt het team het spoor van de bom bijster.
«
»
23:25 Shades of Blue
Omdat Harlee er niet in slaagt om Donnie en Linklater in te leveren bij de FBI, sluit ze ten einde raad een deal met Stahl. Ze is bereid haar eigen immuniteit af te staan voor die van haar team.
«
»
00:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Op een beurs voor mensen die bizarre moordparafernalia verzamelen wordt een verzamelaar omgebracht.
«
»
01:20 Geen uitzending
«
»
02:20 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers