TVgids - Play 5

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
«
»
07:40 Het perfecte feestmenu
Culinair magazine.
«
»
08:30 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
08:40 Shades of Blue
Harlee en Stahl ontdekken dat Wozniak in contact staat met Donnie. Een mysterieus telefoontje naar het bureau van Saperstein doet het politieteam nadenken over het lot van hun overleden collega.
«
»
09:25 Geen uitzending
«
»
10:25 Shades of Blue
Harlee en Wozniak komen op het spoor van The Big Score, een gewapende bende. Ze ontmoeten Donnies partner, die als agent werkt voor de dienst drugsbestrijding.
«
»
11:15 Geen uitzending
«
»
11:45 CSI: NY
Tijdens een feestje komt een studente om het leven. Hoewel alles in eerste instantie op een ongeluk wijst, vermoedt Mac dat het meisje werd vermoord.
«
»
12:35 Geen uitzending
«
»
13:10 CSI: NY
Een magistraat die een belangrijk proces voorzat, wordt vermoord. Het team vermoedt in eerste instantie dat de moord het werk is van een criminele organisatie.
«
»
14:05 Geen uitzending
«
»
14:25 CSI: NY
Het team onderzoekt de dood van Ali Rand, een vrouw die een valse verklaring had afgelegd tegen serieverkrachter John Curtis.
«
»
15:20 Geen uitzending
«
»
15:55 CSI: NY
Een bokser wordt volledig verkoold aangetroffen. Het team is ervan overtuigd dat een van zijn rivalen achter de moord zit.
«
»
16:50 Criminal Minds
Hotch, Gideon en de rest van het team gaan op zoek naar een brandstichter die de rijke middenklasse viseert en hun huizen in brand steekt terwijl ze slapen.
«
»
17:50 Criminal Minds
Elizabeth Prentiss, een buitenlandse ambassadrice en de moeder van Emily, roept de hulp in van het team als een Russische immigrant wordt gekidnapt.
«
»
18:45 Criminal Minds
In een afgelegen gebied in Idaho worden de lichamen teruggevonden van verschillende vermiste personen. Het team ontdekt dat ze allemaal het slachtoffer werden van een mensenjacht.
«
»
19:45 Criminal Minds
Wanneer in Kansas City verschillende daklozen op mysterieuze wijze verdwijnen, neemt een lokale rechercheur contact op met het BAU-team.
«
»
20:35 FBI
Wanneer een jong koppeltje, dat net was teruggekeerd van vakantie, dood wordt aangetroffen in een park, start het team een zoektocht naar de dader, die mogelijks banden heeft met het drugsmilieu.
«
»
21:25 FBI
OA moet een van zijn grootste angsten onder ogen komen wanneer het team ontdekt dat een hoeveelheid dodelijk saringas verkocht werd aan terroristen.
«
»
22:20 FBI
De presentatrice van een ochtendshow wordt in haar eigen huis vermoord. De dader lijkt het gemunt te hebben op invloedrijke vrouwen.
«
»
23:20 Shades of Blue
Harlee beseft dat ze Stahl niet had mogen vertrouwen. Dat inzicht komt te laat. Ondertussen probeert ze haar team in veiligheid te brengen, door deel te nemen aan de actie tegen de gewapende bende.
«
»
00:15 Shades of Blue
Harlee en Wozniak dragen de gevolgen van de mislukte politieactie. Het geld dat als inzet diende, is verdwenen. Harlee belooft het terug te bezorgen aan de FBI.
«
»
01:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een man in een wingsuit wordt dood aangetroffen. Het onderzoek leidt het CSI-team naar de wereld van de luchtvaart.
«
»
02:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers