TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
06:35 Het feestmenu van ...
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
07:25 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
07:35 Shades of Blue
Harlee en Tess kunnen een vracht illegale drugs onderscheppen. De lokale drugsbaron kent echter enkele duistere geheimen van Wozniak en probeert hiermee het politiekorps te chanteren.
«
»
08:20 Shades of Blue
Wozniak vermoedt dat David Saperstein de mol is in zijn team. Harlee dwingt Stahl om hem te arresteren, zodat ze zelf buiten schot blijft.
«
»
09:00 Geen uitzending
«
»
10:05 FBI
Het team start een zoektocht naar een ontvoerde studente. Jubal heeft een gespannen ontmoeting met de moeder van Rina.
«
»
10:55 Geen uitzending
«
»
11:30 FBI
Maggie gaat undercover aan het werk in een kroeg om onderzoek te doen naar een antiregeringsgroep die daar regelmatig samenkomt.
«
»
12:25 Geen uitzending
«
»
13:00 CSI: NY
Tien jaar na de aanslagen van 11 september 2001 blikken Mac en zijn team terug op die dramatische dag. Mac verloor toen zijn vrouw Claire.
«
»
13:55 Geen uitzending
«
»
14:15 CSI: NY
Mac voegt zich opnieuw bij het team om de moord op Michael Schaefer te onderzoeken. Die werd dood aangetroffen in zijn flat.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 CSI: NY
In een gestolen Ferrari wordt het levenloze lichaam van een jonge vrouw aangetroffen. Het onderzoek leidt naar een familie die bedreven is in het stelen van auto's.
«
»
16:45 Criminal Minds
Dr. Reid krijgt een jongeman over de vloer die vreest dat hij een seriemoordenaar in wording is. Hij beschrijft in detail zijn fantasieën over het vermoorden van prostituees.
«
»
17:50 Criminal Minds
Wanneer Morgan in Chicago arriveert, wordt hij gearresteerd op verdenking van enkele moorden. Het team reist hem achterna om de lokale autoriteiten te helpen de echte moordenaar te vinden.
«
»
18:45 Criminal Minds
Gideon wordt geconfronteerd met de meest beangstigende en gruwelijke moord uit zijn carrière. Al snel komt het team de sadistische moordenaar op het spoor.
«
»
19:45 Criminal Minds
Hotchner en het BAU-team worden ingezet om de moord op een rijk koppel te onderzoeken. Ze komen er al snel achter dat er mogelijks verschillende daders aan het werk zijn.
«
»
20:35 FBI
Wanneer een moslimstudent en zijn jongere broer worden vermoord, komt het team in contact met de woedende imam van de vroegere moskee van OA.
«
»
21:30 FBI
Nadat een gebouw van de antiwapenlobby werd gebombardeerd, voert het team een race tegen de klok om de daders te identificeren.
«
»
22:30 Shades of Blue
Harlee probeert David Saperstein wanhopig te beschermen en vreest dat het politieteam uiteen zal vallen door achterdocht en woede. Robert en Molly ontdekken dat Harlee Miguel heeft bezocht.
«
»
23:30 Shades of Blue
Nu Saperstein dood is, beseft Harlee dat Wozniak geen grenzen kent om zijn vijanden uit de weg te ruimen. Ze besluit daarom mee te werken aan het onderzoek van Stahl.
«
»
00:35 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Sara en Greg onderzoeken een plaats delict die besmet blijkt te zijn met een dodelijk virus.
«
»
01:15 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een scheikundeleraar komt om het leven wanneer een van zijn experimenten misgaat. Tijdens het onderzoek naar de precieze oorzaak van het ongeluk blijkt er kwaad opzet in het spel te zijn geweest.
«
»
02:00 Geen uitzending
«
»
03:00 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers