TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:55 Supergirl
Nia's kamergenoot wordt aangevallen door een man die op Dreamer richt; Dromer weigert toe te geven aan de bedreigingen van mannen en plaatst zichzelf in de vuurlinie om hem tegen te houden.
«
»
08:35 Elementary
Holmes en Watson proberen vanuit Londen een onderzoek in de Verenigde Staten uit te voeren, wanneer iemand in hun naaste omgeving ernstig gewond raakt door een onbekende dader.
«
»
09:20 Elementary
Holmes neemt drastische maatregelen om een legale terugkeer naar de Verenigde Staten te bewerkstelligen. Watson helpt de NYPD bij het onderzoek naar een moord in een opslagruimte.
«
»
10:00 Geen uitzending
«
»
11:00 FBI: International
Wanneer de zus van Raines vermist raakt in Kosovo, zet hij zijn carrière en zijn leven op het spel om haar te vinden. Het bureau neemt de acties van Kellett en Forrester onder de loep.
«
»
11:45 Geen uitzending
«
»
12:20 FBI: International
Het team komt in aanvaring met de lokale autoriteiten, wanneer Vo op de plaats delict wordt aangetroffen waar een Hongaarse goktoezichthouder werd vermoord.
«
»
13:05 Geen uitzending
«
»
13:40 Special Victims Unit
Fin reist naar Cuba om een gevluchte verkrachter op te pakken. Barba's zaak dreigt te ontsporen door een politicus. Beschuldigingen tegen Benson leiden tot de terugkeer van een oude vriend.
«
»
14:30 Geen uitzending
«
»
14:45 Special Victims Unit
Het team raakt verdeeld wanneer sommigen denken dat een vrouw een bizarre verkrachting heeft verzonnen. Benson verdedigt zich wanneer haar persoonlijke leven onder de loep wordt genomen.
«
»
15:35 Geen uitzending
«
»
16:05 Special Victims Unit
Een man wordt gecastreerd en voor dood achtergelaten, gevonden. Rollins en Carisi ontdekken drie vrouwelijke verdachten, die alledrie motieven hebben. Langan geeft vernietigend nieuws aan Benson.
«
»
17:00 Criminal Minds
Wanneer in Seattle de vierde vrouw vermist wordt in evenveel maanden tijd, wordt het team ingeschakeld om het profiel van de dader op te stellen zodat hij kan worden gepakt.
«
»
17:55 Criminal Minds
Het onderzoeksteam probeert een pyromaan op te sporen die een schoolcampus terroriseert. Gideon en zijn team komen ter plaatse om een profiel van de dader op te maken.
«
»
18:50 Criminal Minds
Gideon en zijn team zijn een bommenlegger op het spoor die een rustige gemeenschap teistert. Gideon vermoedt dat het gaat om een volgeling van Aidan Bale.
«
»
19:45 Criminal Minds
Gideon en zijn team reizen af naar San Diego om een profiel op te stellen van een verkrachter die zijn slachtoffers vermoordt op klaarlichte dag.
«
»
20:35 FBI: International
Een Amerikaanse wijnboer wordt doodgeschoten op zijn landgoed in Frankrijk. Het team onderzoekt of een lokale protestgroep hier iets mee te maken heeft.
«
»
21:30 FBI: International
Na een brutale aanval aan boord van een Amerikaans cruiseschip op de Donau, vliegt het team naar Wenen om uit te zoeken waarom de boot het doelwit was.
«
»
22:25 Elementary
Een explosie bij een verkeerslicht leidt Sherlock en Joan naar twee verschillende onderzoekspistes: was het het werk van een lokale bende of toch eerder een terroristische aanslag?
«
»
23:20 Elementary
Miljardair Odin Reichenbach vermoedt dat hij wordt bedreigd door iemand binnen zijn eigen bedrijf en huurt Holmes en Watson in om de dader te vinden.
«
»
00:15 Geen uitzending
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers