TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:00 FBI: International
Het team onderzoekt de dood van een Amerikaanse journalist die vergiftigd werd nadat hij een anonieme bron in Polen probeerde te ontmoeten.
«
»
08:40 FBI: International
Een onderhandelaar van de Amerikaanse inlichtingendienst verdwijnt spoorloos. Het team start een race tegen de klok om haar te vinden voordat nucleaire geheimen in de verkeerde handen vallen.
«
»
09:25 Geen uitzending
«
»
10:25 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla op Mallorca, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
11:20 Geen uitzending
«
»
11:55 Grey's Anatomy
Wanneer Hamilton zijn frustraties afreageert op Meredith, geeft Nick haar de kans om stoom af te blazen bij een operatie. Link en Jo nemen hun kinderen mee naar een theatervoorstelling.
«
»
12:45 Geen uitzending
«
»
13:20 Grey's Anatomy
De artsen maken zich op voor de feestdagen. Hamilton en Meredith bereiden zich voor op een mijlpaal in hun project. Link wil de kerstdagen samen met Amelia en Scout doorbrengen.
«
»
14:10 Geen uitzending
«
»
14:30 Grey's Anatomy
De nasleep van het auto-ongeluk waarbij enkele van hun collega's betrokken waren, weegt door op de artsen van het Grey Sloan Memorial.
«
»
15:25 Geen uitzending
«
»
16:00 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla op Mallorca, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
17:00 Criminal Minds
Het team trekt naar Bethesda om vier moorden te onderzoeken die er in een tijdspanne van drie dagen gebeurden langs de kust.
«
»
17:55 Criminal Minds
Het team start een race tegen de klok om een moordenaar te stoppen die om de 27 minuten toeslaat. Prentiss en Andrew Mendoza leiden het onderzoek.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt een dubbele moord en een ontvoering in New Hampshire. Rossi's plannen om zijn relatie met Krystall naar een hoger niveau te tillen, gaan niet zoals gepland.
«
»
19:45 Criminal Minds
De ex-man van Lewis roept de hulp in van het team wanneer verschillende ex-verslaafden plots sterven aan een overdosis.
«
»
20:35 FBI: International
Wanneer de Amerikaanse oprichter van een illegale pornosite vermoord wordt in Praag, moet het team op zoek naar diens vennoot, die nog steeds voortvluchtig is in Tsjechië.
«
»
21:30 FBI: International
Bij een bomaanslag op een festival in Boedapest raken enkele Amerikanen gewond. Het FBI-team start een race tegen de klok om de daders te lokaliseren, vooraleer ze opnieuw toeslaan.
«
»
22:25 Elementary
In een tuin wordt een lijk zonder hoofd gevonden. Holmes en Watson gaan op zoek naar de moordenaar die mogelijks banden heeft met occulte groepen.
«
»
23:20 Elementary
Tijdens het onderzoek naar de moord op een 3D-printing ingenieur, kruisen Sherlock en Watson het pad van een robot die getuige was van de aanval.
«
»
00:15 Op een ander
De eerste gezinnen die zich wagen aan het avontuur zijn de familie Van Herck uit het Antwerpse Schoten en de familie Van Guyze uit het West-Vlaamse Koekelare.
«
»
01:30 Only Fans: Ireland's X-Rated
Deze docu volgt de ervaringen van enkele Ierse content creators, onder wie vader Mattie Gilbert - alias The Irish Viking - die meer dan 50.000 euro per maand verdient dankzij het abonneeplatform
«
»
02:20 Geen uitzending
«
»
03:20 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers