TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Onderbreking
«
»
11:00 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
11:55 Onderbreking
«
»
14:30 Aurora Teagarden Mystery 2: Real Murders
Bibliothecaris Aurora Teagarden organiseert op het werk een boekenclub voor mystery-misdaadboeken. Maar dan worden mensen die met de groep verbonden zijn plots één voor één vermoord.
«
»
16:10 Emergence
De zoektocht naar Piper gaat onverminderd voort. Jo en Brooks volgen een aanwijzing terwijl Ed Mia probeert te helpen bij het versturen van een boodschap naar Piper.
«
»
17:05 Take Two
Sam en Eddie worden in het holst van de nacht opgeroepen vanwege een moord. Ze zijn geschokt wanneer ze ontdekken dat het slachtoffer geen onbekende is.
«
»
18:05 Waterworld
26ste eeuw. De aarde is overspoeld met water. Mariner, een eenzaat, is uit de drijvende stad Atol ontsnapt om op zoek te gaan naar het mythische Dryland, het enige overgebleven stuk vasteland.
«
»
20:30 Prince of Persia: The Sands of Time
Dastan, een weesjongen, werd door koning Sharaman van Perzië geadopteerd en opgevoed. Wanneer de koning in verdachte omstandigheden overlijdt, wordt Dastan van de moord beschuldigd.
«
»
22:40 9-1-1
Athena beantwoordt een vreemde oproep op Halloween. Maddie is overtuigd van haar gelijk.
«
»
23:40 Vikings
Ubbe en zijn groep vinden een nieuwe wereld, maar ze zijn niet alleen. In Kattegat ontdekt Eric dat Ingrid hem vervloekt heeft.
«
»
00:35 Queen of The South
Teresa probeert haar positie in Europa te verstevigen. George doet een ontdekking over Boaz en besluit hem in het oog te houden.
«
»
01:20 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (VRT 1)

Deze week gaan Britt, Jan en Thomas vuilnis opruimen. Ze willen checken hoe erg het gesteld is met sluikstorten op de openbare weg. Jan probeert ook enkele sluikstorters op heterdaad te betrappen. Britt en Thomas willen aan den lijve ondervinden hoe zwaar de job van kinderverzorger in de praktijk is. Ze nemen voor één dag de plaats in van verzorgers in een crèche. En Jan wil te weten komen wat de invloed is van de lakkleur van je auto op de temperatuur in het interieur.

'Factcheckers', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers