TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 Geen uitzending
«
»
07:20 Project Runway All Stars
Juryleden van dienst zijn Georgina Chapman en Isaac Mizrahi.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
«
»
12:10 Ik wil een kind
Het krijgen van een kind lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor veel mensen is dit een proces van jarenlang knokken. Lauren Verster praat met koppels en singels die hun droom achterna jagen.
«
»
13:05 Ik vertrek
Al jaren dromen Pierre en Monique van een leven in Oostenrijk, ver weg van het gehaaste leven in Nederland. In Oostenrijk voelen ze zich thuis en vinden ze de rust waar ze zo naar op zoek zijn.
«
»
14:05 De Perfecte Verbouwing
Jozien en Michael balen ervan dat ze niet optimaal kunnen genieten van hun ruime woning in Waddinxveen. Het huis is hokkerig, donker, de keuken is te klein en er zit een overbodige badkamer in de weg.
«
»
15:05 It's Your Fault I'm Fat
Cleo (16) woont in Carlisle en weegt ruim 146 kilo. Het gezin eet uitsluitend kant-en-klaarmaaltijden. Moeder Kerry lijdt aan diabetes type 2 en is bang dat hetzelfde lot is weggelegd voor Cleo.
«
»
16:05 B&B zoekt lief NL
Deelnemers: Bert (59) - B&B in Frankrijk, Caroline (49) - B&B in Oostenrijk, Debbie (31) - B&B in Italië, Jacob (60) - B&B in Portugal, Roxanne (32) - B&B in Nederland en Vincent (33) - B&B in Italië.
«
»
17:10 B&B zoekt lief NL
Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-uitbaters compleet?
«
»
18:10 B&B zoekt lief NL
Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-uitbaters compleet?
«
»
19:10 B&B zoekt lief NL
Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-uitbaters compleet?
«
»
20:10 Een echte job NL
Rachel Hazes gaat stage lopen op de afdeling oncologie. Caroline van der Plas twijfelt op haar allereerste stagedag geen seconde wanneer ze geconfronteerd wordt met een hevig bloedende wond.
«
»
21:05 Costa Belgica
Matti gaat op zoek naar een Spaanse Casa voor een jong gezin. Veerle en Ralph geven een exclusieve blik achter de schermen van enkele miljoenenvilla's in Marbella.
«
»
22:05 Battlecat
Terwijl ze een huishouden met zes kinderen runt, geeft Cindy MMA-trainingen in haar sportschool en bereidt ze zich voor op de main fight van een belangrijk MMA-toernooi.
«
»
23:05 How to Make It on OnlyFans
Voormalig glamourmodel Alex Sim-Wise maakt drie nieuwkomers wegwijs op OnlyFans. Slagen ze erin om een aardige duit te verdienen via het aanbieden van seksueel getinte beelden?
«
»
00:10 US Kitchen Nightmares
Gordon trekt naar de historische Olde Hitching Post in Hanson, waar hij op de koppige uitbater Tom stoot.
«
»
01:10 Geen uitzending
«
»
02:40 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers