TVgids - njam!

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 HAPeritief! (compilatie)
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
06:00 A la carte
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo n.
«
»
06:15 Het weekmenu
Palla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
06:55 Toasted on Wheels!
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS.
«
»
07:20 De dagschotel
Zijn keuken is er n van de verfijning, maar dat wil niet zeggen dat topchef Roger van Damme zelf niet houdt van echte boerenkost.
«
»
07:30 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
08:00 Toasted!
De IJslandse schone Dagny Ros bereidt haar fameuze Roast Beef Wrapper en Dominique zet iedereen in vuur en vlam met zijn Geitenbreier.
«
»
08:30 De Sterrenkaart - Nederland
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
09:05 Het weekmenu
Palla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
09:55 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
10:30 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag staat er een tarte tatin op de kaart van Johan Segers. Voor deze speciale appeltaart die op zijn kop geserveerd wordt, heeft Johan een extra ingredint in gedachten: zwarte pensen.
«
»
11:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de man met een enorm groot en gul hart: Desmidt Bart! Hij kiest voor een rode kerrie met een goed stuk varkensvlees van bij ons.
«
»
11:30 Klaar in 20 minuten
Vandaag een jonge wolf in de keuken en van Sergio Herman een goeie makker: Syrco Bakker! Hij maakt voor ons een potje mosselen uit Zeeland dat hij serveert met brood en zelfgemaakte algenboter.
«
»
11:55 Klaar in 20 minuten
Vandaag een chef die zelden kookt met mayo: Bakker Syrco! Hij bakt een pizza die hij belegt met wulken en Spaanse worst. Vlees, vis, Itali, Spanje,... hij legt het allemaal op ons bord in 20 minuten.
«
»
12:25 BBQ vanavond?!
Naanbrood met yoghurt, komkommer en appel / Kalfsbil met citroen, pasta en parmaham / Home made hamburgertjes
«
»
12:50 Tot op de graat
Johan Segers leert ons werken met een echte designvis uit de Noordzee: de makreel.
«
»
13:10 Vietnjam met Quyn
In Vietnjam neemt Quyn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
13:30 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
14:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
14:50 De Wereld op je Bord
Vrijdag is couscousdag in Marokko. Maar vergeet die snelklaar couscous. Vandaag toont Chef Fatima hoe je de echte lekkere Marokkaanse couscous op de traditionele Marokkaanse manier klaarmaakt.
«
»
15:15 De dagschotel
Veggie koken is niet alleen hip, het is ook super lekker. Dat bewijst Michal Vrijmoed met zijn drie bereidingen van wortel, die hij combineert met een Marokkaanse dipsaus, de chermoula.
«
»
15:35 De smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
16:10 Klaar in 20 minuten
Vandaag in onze keuken een chef die je nooit teleur zal stelle(n): Beeckman Jelle.
«
»
16:40 Klaar in 20 minuten
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
17:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
18:00 Op de rooster
Johan Segers ontvangt politicus Kris Peeters. Ze leggen zalm, mosselen en tarbot op de grill.
«
»
18:30 Tot op de graat
Vandaag lijkt het wel of er een goudvis bij de vangst van de vissers zit. Een prachtige, rode vis met sierlijke vinnen en schubben.
«
»
18:55 Veggie
In het 2e seizoen heeft Philippe Van den Bulck nog steeds een grote voorliefde voor groenten.
«
»
19:15 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
19:35 De gastentafel
Vandaag met Johan Segers.
«
»
20:20 Panklaar
Vandaag: Magret van eend in een Oosters jasje.
«
»
20:40 Het weekmenu
Gemakkelijk vispannetje met kabeljauw // Pasta met witte kool en gehakt // Pita met kip en een yoghurtsausje // Gewokte noedels met ei en tomaat
«
»
21:25 BBQ vanavond?!
Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote l'os.
«
»
21:50 Panklaar
In Panklaar, vertelt njam!-chef Jan Buytaert hoe je in geen tijd en met maar 1 pan, smakelijk en afwisselend kan koken: Van een "Flemish pride"-schotel tot een gepimpte tortilla.
«
»
22:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
22:55 Klaar in 20 minuten
Vandaag roert Desmidt Bart in de potten. Hij komt ruimschoots toe met een kooktijd van 20 minuten om zijn zalm in blanke botersaus te maken. Hij werkt af met een zalig frisse venkelsalade en burrata.
«
»
23:20 Klaar in 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om een smeuge risotto te maken met kabeljauw en gegrilde asperges in 20 minuten.
«
»
23:45 Lekker lang leven
Volgens chef en ditist Michal Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
00:15 Het weekmenu
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
00:55 Nuances
Thierry Theys combineert vandaag de volle, vette smaak van paling met een kommetje helder appelsap!
«
»
01:30 Tot op de graat
In deze aflevering staan er langoustines op het menu van chef Johan Segers.
«
»
01:45 De gastentafel
In 'De gastentafel' maakt telkens een van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
02:35 De gastentafel
Vandaag met Johan Segers.
«
»
03:15 Panklaar
Vandaag: Magret van eend in een Oosters jasje.
«
»
03:30 Het weekmenu
Gemakkelijk vispannetje met kabeljauw // Pasta met witte kool en gehakt // Pita met kip en een yoghurtsausje // Gewokte noedels met ei en tomaat
«
»
04:05 BBQ vanavond?!
Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote l'os.
«
»
04:25 Panklaar
In Panklaar, vertelt njam!-chef Jan Buytaert hoe je in geen tijd en met maar 1 pan, smakelijk en afwisselend kan koken: Van een "Flemish pride"-schotel tot een gepimpte tortilla.
«
»
04:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
05:20 Klaar in 20 minuten
Vandaag roert Desmidt Bart in de potten. Hij komt ruimschoots toe met een kooktijd van 20 minuten om zijn zalm in blanke botersaus te maken. Hij werkt af met een zalig frisse venkelsalade en burrata.
«
»
05:40 Klaar in 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om een smeuge risotto te maken met kabeljauw en gegrilde asperges in 20 minuten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers