TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:00 Geen uitzending
«
»
16:00 SOS Piet
Naar aloude studententraditie zou Robbert graag een pita, durum of wrap maken. - Miguels pompoensoep smaakt niet naar pompoen. - De Zwitserse koeken van Gilles zien er niet uit zoals het zou moeten.
«
»
16:35 SOS Piet
Lucs romige kaassoep met ham ziet er niet uit, maar is wel lekker. - Peter krijgt zijn paling niet gaar, ondanks zijn ingenieuze rookmachine. - In Barcelona ontdekte Annemie mojitosorbet.
«
»
17:05 SOS Piet
Godelieves pladijs blijft aan haar pan kleven. - Sofie wil haar vriendinnen verrassen met een aperitiefhapje van spinazie, kaas en paprika. - De nonnevotten van verzorgster Micha zijn droog en zout.
«
»
17:40 SOS Piet
An zou graag een lekkere, gezonde kalfsfricassee maken. - Vorig jaar heeft Xanthe in Londen een lekkere vegetarische champignonsaus gegeten. - Annelies haar bananenijs valt amper ijs te noemen.
«
»
18:10 SOS Piet
Leni probeert mergballetjes te maken voor in de soep. - Vincent heeft een pizzaoven op houtvuur, maar slaagt er niet in om een lekkere pizza te bakken. - Betty heeft problemen met haar eierkoeken.
«
»
18:45 Super 50
Ook in deze aflevering van 'Super 50' is dansen en meezingen toegestaan: Level 42, Juan Luis Guerra en Seal geven het beste van zichzelf.
«
»
19:50 Ons geluk
Cel is totaal overdonderd door Mie, een vrouw uit n stuk die geen blad voor de mond neemt. Het is liefde op het eerste gezicht. Dankzij Mie krijgt Cel opnieuw zin in het leven.
«
»
21:10 Ons geluk
Nu Cel zijn draai met Mie gevonden heeft, staat niets een huwelijk nog in de weg. Zelfs de schampere opmerkingen van zijn norse moeder niet. Maar Cel heeft wel buiten Alfonsine gerekend.
«
»
22:25 Gilliams & De Bie
Misdaadserie.
«
»
23:35 De Pfaffs
Dave is in zijn nopjes. Er staat een Cadillac voor de deur. Nicolas moet er vroeg uit om Debby te vergezellen naar de gynaecoloog.
«
»
00:15 M*A*S*H
Er is post. Trapper ontvangt foto's en koekjes en Hawkeye een gebreide trui, maar Henry moet het stellen met geweigerde cheques. Frank stoeft met zijn aandelenportefeuille.
«
»
00:50 M*A*S*H
Twee regeringsspionnen duiken los van elkaar op in het kamp om Frank aan de tand te voelen. Hawkeye en Trapper besluiten hen een lesje te leren.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer n. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers