TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Arthur & De Minimoys
Het is Hugamug en op die dag zijn de Minimoys éxtra vriendelijk. Koning Sifrat wil van die dag gebruikmaken om Malthazard een drankje te laten drinken dat vrede zou kunnen brengen in de Zeven Landen.
«
»
06:20 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:40 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:05 Hallo K3
Josje mist haar familie in Friesland. Daarom besluit ze om terug naar Nederland te verhuizen. Karen en Kristel proberen Josje te overtuigen om bij hen in het appartementsgebouw te blijven wonen.
«
»
07:30 Hallo K3
Elk jaar worden in het flatgebouw van K3 de buren van het jaar verkozen. Wanneer Karen tot jurylid wordt gebombardeerd, maakt ze misbruik van deze positie.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 Wakandy
Show.
«
»
08:25 Draken: Race naar de rand
Hikkie is op zijn hoede wanneer Gorrie arriveert op de 19de verjaardag van de tweeling om een Thorston-inwijdingsritueel uit te voeren, met drie gevaarlijke uitdagingen.
«
»
08:50 Power Rangers Beast Morphers
Wanneer de sluwe Avatar Blaze en Avatar Roxy naar Grid Battleforce komen, zijn de Rangers plots hun recente herinneringen kwijt.
«
»
09:10 Slisse & Cesar
Melanie voelt zich geroepen om parochiaal werkster te worden. Slisse sluit zich aan bij een politieke partij om te verhinderen dat achter zijn huis een snelweg wordt aangelegd.
«
»
09:40 Geen Uitzending
«
»
11:45 Groeten uit
Peter Van den Begin brengt samen met zijn echtgenote Tine Reymer en hun twee dochters een weekend lang door in de tijdsgeest van 1976, het jaar dat Peter twaalf jaar was.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:45 The Art of Racing in the Rain
Golden retriever Enzo is de beste vriend van zijn baasje, Denny Swift, die ervan droomt om Formule 1-piloot te worden. Door hun innige band heeft Enzo veel inzicht gekregen in hoe mensen denken.
«
»
15:50 Beat Da Bompaz
De bompa's trekken naar de Abdij van Villers. Hun drie jonge tegenstanders zijn de bekende pokertweeling Christope en Matthias De Meulder en acteur Antony Arandia.
«
»
17:05 Familie - Raven en Louise in het nauw
Raven en Louise trekken er samen op uit. De trip mondt echter al snel uit in een ware nachtmerrie. Welke duistere geheimen uit het verleden van Raven duiken op?
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Tien om te zien
Met optredens van: Stan Van Samang, Pauline, Pommelien Thijs, Olivia & Paul Sinha, Berre, The Starlings, CAMILLE, Kate Ryan, Andy, Liliane Saint-Pierre en Gala.
«
»
21:10 Regi Academy
De tweede auditieronde. Wie kan de zenuwen de baas en blaast Regi, Kathleen, Jaap en Lester omver?
«
»
22:15 Zuidflank
Rob en Mark komen tot een schokkende ontdekking, die zowel hun leven en als dat van iedereen in hun omgeving volledig overhoop zal halen.
«
»
23:25 Vakantiehuis for Life
Julie lokt de duo's zonder dat ze het beseffen naar het centrum van Durbuy voor de laatste game en daarbij kunnen ze maar beter heel goed luisteren.
«
»
00:30 Franklin & Bash
Een oude vriend van Peter wil zich terugtrekken uit de strijd om het gouverneurschap, maar zijn campagneleider dreigt hem te vervolgen als hij besluit af te haken.
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»
02:00 Geen Uitzending
«
»
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers