TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
«
»
08:25 FBI: International
De transport van cryptogeld naar een veiligheidskluis in Zwitserland wordt gekaapt. Een van de Amerikaanse transporteurs komt hierbij om het leven en een andere slaat op de vlucht.
«
»
09:05 FBI: International
Een Amerikaan, die volledig onder het bloed zit van zijn vermoorde Spaanse vriendje, zoekt hulp in de Amerikaanse ambassade in Madrid. Hij beweert onschuldig te zijn.
«
»
09:45 Geen uitzending
«
»
10:45 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla op Mallorca, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
11:40 Geen uitzending
«
»
12:10 Grey's Anatomy
Richard rekruteert Meredith en Bailey om hem te helpen een nieuw programma te lanceren. Ondertussen heeft Addisons patiënt complicaties als gevolg van een procedure.
«
»
13:00 Geen uitzending
«
»
13:30 Grey's Anatomy
De dokters van Grey Sloan komen in actie nadat er in Seattle een explosie heeft plaatsgevonden. Owen heeft last van PTSS na het horen van de ontploffing.
«
»
14:20 Geen uitzending
«
»
14:40 Grey's Anatomy
Het is Thanksgiving en terwijl Meredith vanwege het weer reisproblemen heeft, schiet Nick op meerdere manieren te hulp. Richard en Bailey zijn op zoek naar spoedoperaties.
«
»
15:30 Geen uitzending
«
»
16:05 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla op Mallorca, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
17:05 Criminal Minds
Wanneer er in de muren van een huis in South Carolina verschillende lijken aangetroffen worden, moeten Rossi en zijn team achter een spoor van aanwijzingen aan die al meer dan twintig jaar oud zijn.
«
»
18:00 Criminal Minds
Zes personen ontvingen elk een mysterieus pakje. Wat verbindt deze mensen? Simmons en zijn vrouw Kristy hebben problemen met hun zoon, die van school werd gestuurd.
«
»
18:50 Criminal Minds
Kort nadat het BAU-team stappen heeft ondernomen om de lokale politie te helpen een hoofdverdachte te isoleren voor een moord in Tallahassee, Florida, valt er een tweede dode.
«
»
19:45 Criminal Minds
Het team voert onderzoek naar drie personen die spoorloos zijn verdwenen in de bossen. JJ is op vakantie in het dorp waar ze is opgegroeid, maar ziet zich verplicht om terug te keren.
«
»
20:35 FBI: International
Het team onderzoekt de dood van een Amerikaanse journalist die vergiftigd werd nadat hij een anonieme bron in Polen probeerde te ontmoeten.
«
»
21:30 FBI: International
Een onderhandelaar van de Amerikaanse inlichtingendienst verdwijnt spoorloos. Het team start een race tegen de klok om haar te vinden voordat nucleaire geheimen in de verkeerde handen vallen.
«
»
22:25 Elementary
Holmes en Watson onderzoeken de dood van een man die er een geheime tweede carrière op nahield. Watson krijgt een tegenslag te verwerken in haar adoptieprocedure.
«
»
23:20 Elementary
Het wordt een race tegen de klok voor Holmes en Watson wanneer Bell het slachtoffer wordt van een bioterroristische aanslag op het politiebureau.
«
»
00:20 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers