TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
«
»
07:45 Elementary
Alfredo, de voormalige sponsor van Holmes, vraagt zijn hulp bij een illegale poging om zijn broer te redden. Holmes en Watson onderzoeken de vergiftiging van een biologieprofessor.
«
»
08:30 Elementary
Sherlock en Watson onderzoeken een rituele moord. Ondertussen probeert Sherlock de relatie met zijn vader te herstellen.
«
»
09:10 Criminal Minds
Ver weg van FBI-directeur Linda Barnes, komt het BAU-team op een geheime locatie samen om onderzoek te doen naar een verdachte die jonge vrouwen zou kidnappen en fotograferen.
«
»
09:55 Geen uitzending
«
»
10:55 Criminal Minds
Het BAU-team wordt naar Oklahoma geroepen om de zaak te onderzoeken van een moordzuchtige clown die het stadje Guymon terroriseert.
«
»
11:40 Geen uitzending
«
»
12:10 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla op Mallorca, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
13:00 Geen uitzending
«
»
13:30 Criminal Minds
Het BAU-team reist naar Chicago om onderzoek te voeren naar een man die verschillende moorden heeft gepleegd en telkens rode rozen op zijn slachtoffers legt.
«
»
14:15 Geen uitzending
«
»
14:35 Criminal Minds
Er vindt een gijzeling plaats in het advocatenkantoor in Washington waar ook de vrouw van Simmons werkt. Het team komt in actie.
«
»
15:20 Geen uitzending
«
»
15:50 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla op Mallorca, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
16:50 Younger
Kelsey maakt haar debuut als uitgever en realiseert zich al snel dat het bedrijf in de problemen zit. Door het nieuwe regime, en een onthulling over Liza, belandt Diana in een crisis.
«
»
17:20 Younger
Liza en Kelsey botsen met Quinn, die de grens tussen auteur en investeerder aftast. Diana beledigt Enzo. Lauren houdt een gender reveal party voor Clares baby.
«
»
17:50 Younger
De romance tussen Liza en Charles ontluikt verder, maar Liza vermoedt dat hij iets voor haar achterhoudt. Millennial krijgt de primeur voor een interview met vrijgesproken moordenaar Audrey Colbert.
«
»
18:20 Younger
In de nasleep van het verlies van een boek verleggen Liza en Kelsey hun focus naar een skeptische auteur. Kelsey moet omgaan met de stress van haar nieuwe baan.
«
»
18:45 Younger
Liza en Charles besluiten hun relatie wat extra pit te geven. Kelsey en Diana stellen Liza's loyaliteit in vraag. Josh geniet van de voordelen van zijn bekendheid.
«
»
19:15 Younger
Liza en Charles bezoeken een retraite met microdosering, waar Liza verrast wordt door nieuwe vrienden en oude bekenden. Brownyn vindt een onwaarschijnlijke stem voor haar audioboeken.
«
»
19:40 Wipeout US
Een rock-'n-roll vader-dochterduo maakt kans om drie van de meest uitdagende banen in de geschiedenis van 'Wipeout' te doorkruisen en zo 25.000 dollar te winnen.
«
»
20:35 Bachelorette
Onopgeloste kwesties tussen vier vriendinnen van de middelbare school komen weer tot leven als de minst populaire van hen zich verlooft met een van de meest begeerde vrijgezellen in New York City.
«
»
22:10 Naked Attraction
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:15 Tattoo Fixers on Holiday
De tattoo-experts strijken neer aan de zonnige Middellandse Zee. Deze zomer willen ze vakantiegangers verlossen van rampzalige tatoeages.
«
»
00:15 Beauty and the Geek
Teams bestaande uit een 'beauty' en een 'geek' strijden tegen elkaar voor een mooie geldprijs.
«
»
01:25 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het begon als een buitengewoon experiment: een zeer knappe en getalenteerde vrouw wordt kunstmatig bevrucht met een combinatie van het sperma van zes hoogintelligente en fysiek aantrekkelijke mannen. De bedoeling is een superieure baby ter wereld te brengen. De proef loopt echter niet zoals verwacht. Niet één, maar twee baby's worden geboren. De ene is groot, heeft blond haar en glimlacht altijd. De andere is klein, donker, lelijk en heeft een rotkarakter. Julius wordt op een verlaten eiland in de Zuidzee in een overbeschermende omgeving opgevoed tot een knappe, goedhartige bink. Vincent daarentegen, groeit op in een weeshuis en werkt zichzelf voortdurend in nesten. Jaren later verneemt Julius dat hij een tweelingbroer heeft. Hij vertrekt naar de States op zoek naar zijn andere ik, in de hoop dan samen het spoor terug te vinden van hun moeder.

'Twins', film uit 1988 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers