TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 FBI: Most Wanted
De FBI gaat op zoek naar een zakenman die verdacht wordt van moord en verduistering. Darcy, de dochter van Daniel, wordt aangevallen in haar huis.
«
»
08:05 FBI: Most Wanted
Het team probeert een gewelddadige man te vinden die op zoek is naar zijn ex-vriendin. Jess en Sarah hebben het druk met de voorbereidingen van hun droomvakantie.
«
»
08:45 New Amsterdam
Max ontdekt een cruciale fout in dr. Fuentes' plan. Dr. Bloom behandelt twee middelbare scholieren, terwijl Helen meer te weten komt over haar moeder.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 New Amsterdam
Max ontdekt hoe erg de bezuinigingen van dr. Fuentes New Amsterdam raken en besluit dat het nu of nooit is. Iggy neemt onconventionele stappen om een jonge patiënt in nood te bereiken.
«
»
11:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla in Kaapstad, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 New Amsterdam
Als een zorginstelling voor ouderen ermee ophoudt, moet New Amsterdam noodgedwongen veel nieuwe patiënten opnemen. Max vindt het moeilijk om terug te keren naar Londen.
«
»
14:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 New Amsterdam
Bloom en het team bereiden zich voor op de monsterorkaan die op New York afkomt. Max en Helen maken plannen voor een intieme bruiloft in New York, als Helen terugkeert uit Londen.
«
»
15:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:55 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla in Kaapstad, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
16:55 Criminal Minds
Het team lijkt eindelijk een spoor te hebben naar Mr. Scratch, een voortvluchtige die hen al lang het leven zuur maakt.
«
»
17:55 Criminal Minds
Agent Matt Simmons sluit zich aan bij het team om Mr. Scratch zo snel mogelijk te vinden.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het BAU-team voert onderzoek naar een moordenaar die al drie slachtoffers heeft gemaakt. Hun lijken werden aangetroffen in oude reiskoffers.
«
»
19:45 Criminal Minds
In Detroit worden kort na elkaar twee mannen aangetroffen. Beiden werden naakt aan een vleeshaak opgehangen op een publieke plaats. Bij beide mannen waren de geslachtsdelen na hun dood verwijderd.
«
»
20:35 FBI: Most Wanted
Een jongeman die ongewild vrijgezel is wreekt zich op alle mensen die hem nooit een kans hebben gegeven.
«
»
21:30 FBI: Most Wanted
Het team wordt naar Vermont geroepen nadat een getrouwd stel dat illegale marihuana kweekt, hun werknemers vermoordde.
«
»
22:25 Elementary
Sherlock en Joan onderzoeken de moord op een rijke erfgename die betrokken was bij een schandaal. De echtgenoot van het slachtoffer is een van de verdachten.
«
»
23:20 Elementary
Watson en haar halfzus Lin vernemen dat hun biologische vader, met wie ze al een tijdje geen contact meer hadden, gestorven is.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers