TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 FBI: Most Wanted
De FBI gaat op zoek naar een moordenaar die een vreemd spel speelt met zijn slachtoffers. Hana van haar kant deelt een speciaal moment met Ortiz, haar nieuwe kamergenote.
«
»
09:30 FBI: Most Wanted
Jess Lacroix en zijn team gaan op zoek naar een beroemde Colombiaanse drugsbaron, die is ontsnapt uit een Amerikaanse gevangenis.
«
»
10:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla in Kaapstad, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 New Amsterdam
Het team gaat een avondje karaoken en drinken, maar ziet de volgende dag op het werk de gevolgen onder ogen. Iggy helpt een mysterieuze patiënt met een trauma uit het verleden.
«
»
13:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 New Amsterdam
Het team heeft nog steeds te maken met de gevolgen van hun avondje uit. Max en Helen bespreken hun opties voor de toekomst. Martin komt eindelijk achter Iggy's geheim.
«
»
14:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 New Amsterdam
Max bedenkt een plan om dr. Fuentes eens en voor altijd weg te krijgen uit het ziekenhuis. Helen pakt haar gezondheidsproblemen aan. Iggy helpt twee patiënten bij het verwerken van liefdesverdriet.
«
»
15:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:20 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla in Kaapstad, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
17:15 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt de zaak van een vampier in New York die 's nachts zijn slachtoffers ontvoert.
«
»
18:10 Criminal Minds
Het team wordt opgeroepen wanneer er drie vastgebonden lichamen worden aangetroffen in de woestijn.
«
»
19:00 Criminal Minds
Het team start een onderzoek wanneer verschillende overheidsmedewerkers tegelijk ziek worden en symptomen van een hartaanval krijgen. Reid is nerveus voor zijn proces.
«
»
19:50 Criminal Minds
Reid vreest dat zijn moeder is ontvoerd. Hij vraagt het team om de zaak te onderzoeken terwijl hij vastzit in de gevangenis.
«
»
20:35 FBI: Most Wanted
De FBI gaat op zoek naar een zakenman die verdacht wordt van moord en verduistering. Darcy, de dochter van Daniel, wordt aangevallen in haar huis.
«
»
21:30 FBI: Most Wanted
Het team probeert een gewelddadige man te vinden die op zoek is naar zijn ex-vriendin. Jess en Sarah hebben het druk met de voorbereidingen van hun droomvakantie.
«
»
22:25 Elementary
Een wetenschapper die een dodelijke honingbijenplaag onderzocht, wordt vermoord. Gregson vraagt Watson ondertussen om mee te helpen aan een officieus onderzoek.
«
»
23:15 Elementary
Holmes en Watson starten een wel erg persoonlijk onderzoek wanneer Holmes' vriend en voormalig sponsor Alfredo plots verdwijnt.
«
»
00:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers