TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Crazy Ex-Girlfriend
Het is bijna Valentijnsdag en er zal een karaokeavond worden gehouden. Rebecca maakt haar keuze bekend op de grote avond.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 Criminal Minds
Het BAU-team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers verminkt. Rossi loopt zijn ex-vrouw tegen het lijf en komt te weten dat hij een dochter heeft.
«
»
11:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Criminal Minds
Twee gevangenisbewakers onderscheppen een pakje dat leidt naar de onopgeloste verdwijning van twee jongens jaren geleden.
«
»
12:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Criminal Minds
Hotch wordt aangehouden op verdenking van samenzwering. Zijn collega's trachten hem vrij te pleiten en ontdekken op hun beurt een samenzwering van grote omvang.
«
»
14:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Criminal Minds
Agent Luke Alvez voegt zich bij het BAU-team. Het team probeert een seriemoordenaar te pakken die samen met dertien andere veroordeelden uit de gevangenis is ontsnapt.
«
»
15:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:55 Younger
De 40-jarige Liza wil haar carrière nieuw leven inblazen, maar dat blijkt op haar leeftijd moeilijker dan gedacht. Met de hulp van een vriendin meet ze zich een nieuwe identiteit aan als 26-jarige.
«
»
16:25 Younger
Liza beleeft haar tweede jeugd. Op kantoor moet ze een marketingstunt bedenken om een oudere schrijfster aantrekkelijk te maken bij een jong publiek, een opdracht die niet echt voor haar is weggelegd.
«
»
16:55 Younger
Liza vindt het spannend om seks te hebben met Josh, maar vindt het moeilijk om zich open te stellen. Op het werk haalt Kelsey alles uit de kast om een hippe nieuwe schrijver binnen te halen.
«
»
17:25 Younger
Liza probeert Josh uit haar buurt te houden, maar door een onverwachte ontmoeting komen haar gevoelens voor hem terug naar boven.
«
»
17:55 Younger
Nadat ze Kelsey een handje heeft geholpen in de badkamer, treedt Liza toe tot haar intieme kennissenkring. Hierdoor verwaarloost ze wel Maggie, die het moeilijk heeft.
«
»
18:20 Younger
Liza krijgt de kans om zichzelf te bewijzen wanneer ze de opdracht krijgt om een publiciteitsfeestje te organiseren voor een veeleisende auteur. Maggie komt een oude vlam tegen.
«
»
18:50 Wipeout US
Acteurs, hockeyspelers en hulpverleners wagen hun kans op het hindernissenparcours in de hoop de mooie geldprijs in de wacht te slepen.
«
»
19:45 Zookeeper
Dierenverzorger Griffin Keyes is ervan overtuigd dat hij ontslag zal moeten nemen om zijn droomvrouw te vinden. De beesten uit de dierentuin vinden dit echter maar niks en raken in paniek.
«
»
21:45 Naked Attraction
Voormalig clubvertegenwoordiger Chris probeert iemand te vinden met wie hij kan settelen. Louise hoopt een ouderwetse man te ontmoeten.
«
»
22:50 Tattoo Fixers on Holiday
Tattoo-experts Jay, Sketch en Alice strijken samen met hun receptioniste Paisley neer aan de zonnige Middellandse Zee om de slechtste tatoeages van vakantiegangers te bedekken met een nieuw kunstwerk.
«
»
23:50 Hij is een zij
Maria (22) vindt dat ze geen vagina nodig heeft om vrouw te zijn. Maar omdat ze de woorden 'penis' en 'piemel' niet vrouwelijk vindt heeft ze hier iets op bedacht.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers