TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Coroner
Jenny en Donovan starten een zoektocht naar Peggy en naar de verantwoordelijke voor de ontploffing in haar winkel.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 Coroner
Jenny en Peggy komen tegenover elkaar te staan in een strijd op leven en dood. Een zaak waarbij een beruchte gangster betrokken is, doet Donovan nadenken over zijn toekomst.
«
»
11:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 NCIS: New Orleans
In New Orleans nemen tijdens een druk straatfeest de raciale spanningen toe wanneer een NOPD-officier een marineofficier neerschiet die volgens hem gewapend was.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 NCIS: New Orleans
Wanneer een marinier dood wordt aangetroffen, gaat het team op zoek naar verdachte handelingen van de mensen in zijn omgeving.
«
»
14:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 NCIS: New Orleans
Wanneer Sebastian gewond raakt terwijl hij tevergeefs een ontvoering probeert te voorkomen, gaat NCIS op zoek naar de vermiste vrouw en haar ontvoerders.
«
»
15:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:55 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt de dood van een marinebioloog wiens hobby resulteerde in zijn dood. Agent Khoury doet onderzoek naar eerdere acties van adjunct-directeur Van Cleef.
«
»
16:50 Criminal Minds
Morgan werd ontvoerd en het BAU-team doet er alles aan om hem tijdig terug te vinden. Niemand heeft echter enig idee wie er achter de ontvoering zou kunnen zitten.
«
»
17:55 Criminal Minds
Het team trekt naar Kansas waar verschillende kinderen werden ontvoerd door een psychopaat.
«
»
18:45 Criminal Minds
Savannah bevindt zich in kritieke toestand nadat ze werd geraakt door een sluipschutter. Het team is ervan overtuigd dat de dader aan de Dirty Dozen te linken valt en trekt op onderzoek uit.
«
»
19:45 Criminal Minds
Emily Prentiss doet een beroep op haar ex-collega's van het BAU-team om een seriemoordernaar op te sporen die eerder al heeft toegeslagen in Europa en nu plots opduikt in New York.
«
»
20:35 FBI: Most Wanted
Bij het onderzoek naar de moord op twee vrouwen blijken heel wat machtige mannen betrokken te zijn. De zaak mondt al gauw uit in een klopjacht op de leider van een criminele organisatie.
«
»
21:30 FBI: Most Wanted
Tijdens hun zoektocht naar een gevaarlijke voortvluchtige die betrokken was bij de rellen op het Capitool in Washington D.C., krijgt het team versterking van Kristin Gaines.
«
»
22:25 Elementary
Watson begint aan haar nieuwe job als onderzoekster bij een verzekeringsfirma, maar sluit zich al snel noodgedwongen aan bij Sherlock wanneer Kitty in gevaar verkeert.
«
»
23:25 Elementary
Kitty beseft dat haar veiligheid op het spel staat en Sherlock en Joan zetten alles op alles om haar te helpen. De oorsprong van de relatie tussen Sherlock en Kitty wordt opgehelderd.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers