TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Elementary
Joan voert onderzoek naar een vrouw die vijf jaar geleden verdween. De enige aanwijzing is de geur van nootmuskaat die indertijd op de plek van haar verdwijning hing.
«
»
08:00 Elementary
Een politieagent wordt dood aangetroffen. Sherlock gaat ter plaatse en ontdekt dat het dienstwapen van het slachtoffer een speelgoedpistool is.
«
»
08:40 Coroner
Jenny en Donovan onderzoeken een sterfgeval en leggen ondertussen een groot huisvestingsprobleem bloot.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 Coroner
River en Dennis verhuizen naar een nieuwe loft, maar de dood lijkt hen te achtervolgen. Peggy verdwijnt spoorloos.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt de moord op een auditeur-generaal die thuis werd gevonden door zijn dochter, de enige erfgenaam van zijn immense landgoed.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 NCIS: New Orleans
Pride kan de slaap maar niet vatten vanwege aanhoudende nachtmerries over de mysterieuze man in het rode pak. Via een speciale behandeling hoopt hij de identiteit van de man te kunnen achterhalen.
«
»
14:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 NCIS: New Orleans
Tammy ontfermt zich over Rachel, een door onderzoek geobsedeerd tienermeisje, nadat haar vader in hun huis werd neergeschoten. Ondertussen maakt de rest van het team jacht op de dader.
«
»
15:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:55 NCIS: New Orleans
Wanneer een man, die zich voordoet als Lasalle, een jonge vrouw uit de gevangenis probeert te bevrijden, duikt het team in het verleden van beiden.
«
»
16:55 Criminal Minds
Als er in Boston verschillende lijken opduiken, onderzoekt het team of ze de moordenaar op het spoor kunnen komen via een taxibedrijf.
«
»
17:55 Criminal Minds
Wanneer er twee verminkte lichamen worden aangetroffen in toiletten langs de autosnelweg wordt het BAU-team ingeschakeld om een motief te vinden en bewijsmateriaal te verzamelen.
«
»
18:50 Criminal Minds
Een achttienjarig meisje dat jarenlang samen met twee andere vrouwen gevangen werd gehouden in St. Louis, slaagt erin te ontsnappen. Het BAU-team gaat vervolgens op zoek naar de dader.
«
»
19:45 Criminal Minds
In Los Angeles worden verschillende vrouwen dood aangetroffen in hun huis. Het BAU-team hoopt aan de hand van de beelden van de bewakingscamera's de dader te vinden.
«
»
20:35 Coroner
Jenny en Donovan starten een zoektocht naar Peggy en naar de verantwoordelijke voor de ontploffing in haar winkel.
«
»
21:30 Coroner
Jenny en Peggy komen tegenover elkaar te staan in een strijd op leven en dood. Een zaak waarbij een beruchte gangster betrokken is, doet Donovan nadenken over zijn toekomst.
«
»
22:30 Elementary
Watson staat Holmes en Kitty bij in de zoektocht naar een vermiste zuster met wie ze nog hebben samengewerkt. Het onderzoek leidt hen naar iemand anders die recent verdwenen is.
«
»
23:25 Elementary
Kitty probeert een weggelopen tiener opnieuw op te sporen terwijl Sherlock en Joan de moord op een briljant bio-ingenieur proberen op te lossen. Ze ontdekken al snel een link met een drugskartel.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers