TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 iZombie
Een steenrijke negentienjarige sterft. Liv probeert Ravi op te vrolijken nadat hij vervelend nieuws krijgt. Clive komt op ongelukkige wijze ten val op een plaats delict.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 FBI
Wanneer een bestuurslid van een medisch technologiebedrijf dat binnenkort naar de beurs gaat, wordt vermoord, probeert het team te achterhalen wie er het meeste baat had bij zijn dood.
«
»
11:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 FBI
Wanneer het team zich verdiept in de omstandigheden rond een auto-ongeluk waarbij een fotograaf om het leven kwam, beseffen ze al snel dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 NCIS: Los Angeles
Vlak voor kerst wijst Hetty een persoonlijke zaak toe aan Callen. Zijn vroegere pleegbroer en diens vrouw werden bij hun terugkeer naar de VS beschuldigd van het smokkelen van drugs.
«
»
14:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 NCIS: Los Angeles
Een moordonderzoek naar een man die militaire informatie verkocht, leidt tot de ontvoering van een arts wiens geavanceerde neurotechnologie kan worden gebruikt voor het ontwikkelen van wapens.
«
»
15:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:00 NCIS: Los Angeles
Het team onderzoekt de moord op een man die op het punt stond om een enorme namaakoperatie aan het licht te brengen. Hun hoofdverdachte is een oude bekende.
«
»
16:55 Criminal Minds
Hotch krijgt een telefoontje van Sean, zijn broer uit New York van wie hij al enkele jaren niets meer heeft gehoord.
«
»
17:55 Criminal Minds
De beruchte seriemoordenaar The Replicator heeft het gemunt op een van de leden van de BAU. Daarnaast moet het team in Manhattan een reeks sterfgevallen onderzoeken.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het team reist naar Arizona om er de lokale autoriteiten te helpen zoeken naar een methodische moordenaar.
«
»
19:45 Criminal Minds
In Arizona is het team nog steeds op zoek naar de persoon achter de rituele moorden. Een bizarre connectie met de familie van de verdachte kan leiden tot de ontrafeling van deze zaak.
«
»
20:35 FBI
Wanneer een leraar wordt vermist, onderzoekt het team iedereen die mogelijk wrok tegen de man koestert.
«
»
21:30 FBI
Een voormalig slachtoffer van ontvoering wordt gelinkt aan een reeks moorden, waaronder die op de dochter van een NYPD-detective.
«
»
22:30 Bull
Bull neemt de verdediging op zich van staatsrechter Duggan. Zij staat terecht wegens belemmering van de rechtsgang nadat ze een getuige hielp om een arrestatie door FBI-agenten te ontwijken.
«
»
23:25 Bull
De vrouw die vluchtmisdrijf pleegde nadat ze Taylors vriendin heeft omvergereden, probeert zich te beroepen op diplomatieke onschendbaarheid om aan haar straf te ontkomen.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers