TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 BH90210
Wanneer de eerste filmdag afgelast wordt vanwege een nieuwe dreiging, maken de castleden een lijst op van mogelijke vijanden. Ze denken aan een ex-collega.
«
»
07:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Criminal Minds
Het team wordt naar Bronson Springs in Colorado geroepen om de moord op voormalig commissaris Charlie Figg te onderzoeken. De man werd onthoofd.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 Criminal Minds
In het stadje Rapid City in South Dakota worden de in stukken gesneden lichamen van twee dertigers gevonden. Beide mannen werden met een snelwerkend gif om het leven gebracht.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Criminal Minds
Het BAU-team probeert al zes jaar een man te vatten die elk jaar op dezelfde dag een kinderoppas en een kind ontvoert.
«
»
11:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Criminal Minds
Het BAU-team reist naar Detroit waar twee koppels dood werden teruggevonden in de koffer van hun wagen. Alex krijgt onverwacht bezoek van haar echtgenoot James.
«
»
12:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Friends
Monica en Chandler geven Erica een rondleiding in New York en komen intussen ook meer te weten over de biologische vader van het kind.
«
»
14:00 Friends
Rachel heeft in een restaurant een geheim sollicitatiegesprek. Joey voelt zich intussen buitengesloten, want Chandler en Monica zijn op zoek naar een huisje. Phoebe overweegt een naamsverandering.
«
»
14:30 Friends
Ross helpt Rachel terug aan haar job bij Ralph Lauren. Phoebe ontdekt dat Joeys agente Estelle overleden is. Chandler en Monica doen een verbijsterende ontdekking over het huis naast dat van hen.
«
»
15:00 Friends
Rachel vertrekt morgen naar Parijs. De vrienden organiseren een afscheidsfeestje. Rachel neemt afzonderlijk afscheid van elk van haar vrienden, behalve van Ross.
«
»
15:30 Friends
Erica wordt naar het ziekenhuis gebracht om te bevallen. Ross heeft het moeilijk met Rachels vertrek naar Parijs en Joey wil Chandler en Monica een cadeau kopen voor hun nieuwe huis.
«
»
16:00 Friends
Ross en Phoebe gaan Rachel achterna op weg naar de luchthaven, zodat Ross haar nog kan vertellen wat hij voor haar voelt.
«
»
16:35 Friends
Monica spreekt af met haar beste schoolvriendin Rachel, die het net heeft uitgemaakt met haar verloofde aan de vooravond van hun huwelijk.
«
»
17:05 Friends
Ross is stomverbaasd wanneer hij verneemt dat zijn ex-vrouw Carol zwanger is van hem.
«
»
17:35 Friends
Monica is zenuwachtig wanneer ze haar nieuwe vriend Alan aan de groep moet voorstellen. Haar vrienden plagen haar immers altijd met haar relaties.
«
»
18:05 Friends
Rachel ontvangt haar eerste loonbriefje en is teleurgesteld wanneer ze ziet hoe weinig ze verdient.
«
»
18:40 Dance Dreams
Als deel van de derde generatie uit de dansfamilie Dursin, is Yulia een waar dansfenomeen. Omdat geen enkele uitdaging te groot is, vertrekt ze met haar mama naar Zweden voor de Nordic Grand Prix.
«
»
19:45 Mr. & Mrs. Smith
John en Jane Smith zijn allebei huurmoordenaar en werken, zonder dat ze het van elkaar weten, voor concurrerende organisaties. Op een dag krijgen ze dezelfde klus toebedeeld.
«
»
22:00 Naked Attraction: Naughtiest bits
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:05 Klopjacht NL
De voortvluchtigen zetten alles op alles om 'onder de radar' te blijven, terwijl het opsporingsteam er juist alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden.
«
»
00:25 Jani gaat...
Net als zoveel anderen vraagt Jani zich af of er leven is na de dood. In het Amerikaanse dorpje Lily Dale zijn ze zeker van wel. Sinds 1879 wonen er bijna uitsluitend mediums.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers