TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 iZombie
Een succesvolle ondernemer sterft onder mysterieuze omstandigheden. Liv en Clive gaan op onderzoek uit en volgen een technologisch spoor. Blaine probeert in de smaak te vallen bij een journaliste.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:45 FBI
Een liefhebbende echtgenoot en vader van twee, Jim Russo, wordt ontvoerd nadat hij per ongeluk betrokken was geraakt bij illegale transacties.
«
»
11:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 FBI
Nadat een Wall Street-investeerder is vermoord, komt het team een handel met voorkennis op het spoor. OA worstelt om vertrouwen te houden in zijn ontluikende relatie met Mona.
«
»
12:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 NCIS: Los Angeles
Nell stuurt Sam om een informant te ontmoeten die van plan is een militair geheim te vertellen. Wanneer de man hem probeert te vermoorden, komt Hanna's leven in gevaar.
«
»
14:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 NCIS: Los Angeles
Tijdens een overval vinden dieven het lichaam van een vermoorde marinereservist en NCIS moet samenwerken met de inbrekers om de moordenaar te vinden.
«
»
15:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:05 NCIS: Los Angeles
Om informatie te krijgen over een kwestie van nationale veiligheid, komt Kensi oog in oog te staan met een sociopaat die geobsedeerd is door haar sinds ze hem jaren geleden in de gevangenis zette.
«
»
17:00 Criminal Minds
Het team wordt naar Bronson Springs in Colorado geroepen om de moord op voormalig commissaris Charlie Figg te onderzoeken. De man werd onthoofd.
«
»
17:55 Criminal Minds
In het stadje Rapid City in South Dakota worden de in stukken gesneden lichamen van twee dertigers gevonden. Beide mannen werden met een snelwerkend gif om het leven gebracht.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het BAU-team probeert al zes jaar een man te vatten die elk jaar op dezelfde dag een kinderoppas en een kind ontvoert.
«
»
19:45 Criminal Minds
Het BAU-team reist naar Detroit waar twee koppels dood werden teruggevonden in de koffer van hun wagen. Alex krijgt onverwacht bezoek van haar echtgenoot James.
«
»
20:35 FBI
Wanneer een bestuurslid van een medisch technologiebedrijf dat binnenkort naar de beurs gaat, wordt vermoord, probeert het team te achterhalen wie er het meeste baat had bij zijn dood.
«
»
21:30 FBI
Wanneer het team zich verdiept in de omstandigheden rond een auto-ongeluk waarbij een fotograaf om het leven kwam, beseffen ze al snel dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.
«
»
22:25 Bull
Bull neemt de verdediging op zich van dr. Natalie Reznick. Zij wordt ervan beschuldigd een reeks antraxaanvallen te hebben georkestreerd die de stad terroriseren.
«
»
23:20 Bull
Bull vertegenwoordigt een treiningenieur die een dodelijke crash zou hebben veroorzaakt, maar zich daar niets van herinnert.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers