TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Supergirl
Kara en Lena trekken naar Kaznia, op zoek naar Lex. Maar dat is buiten Eve Tessmacher gerekend. Zij zet een val voor het duo.
«
»
08:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Criminal Minds
Het team trekt naar San Bernardino in Californië om er een reeks inbraken te onderzoeken. De daders gingen daarbij bijzonder gewelddadig te werk.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:40 Criminal Minds
Het team reist af naar Atlanta om er de verdachte dood van twee prostituees te onderzoeken. De twee vrouwen werden op brutale wijze doodgestoken en hun lichamen werden daarna in een park gedumpt.
«
»
11:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Criminal Minds
Het team trekt naar Seattle, waar drie koppels werden vermoord in hun woning. De werkwijze is telkens identiek en alle drie de koppels stonden op een lijst van pleeggezinnen voor noodgevallen.
«
»
12:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 Criminal Minds
In de woestijn van Arizona wordt een ronddolende jongen gevonden. Hij beweert dat hij een tijd geleden werd ontvoerd, maar is kunnen ontsnappen.
«
»
14:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Friends
Ross heeft een verrassing gepland voor het huwelijk van Monica en Chandler. In de soap 'Days of Our Lives' ontwaakt dr. Drake Ramoray, het personage van Joey, uit zijn coma.
«
»
15:15 Friends
Chandler komt erachter dat Monica in Londen enkel naar zijn kamer kwam om Joey te zoeken. Phoebe raakt van streek nadat ze medicijnen heeft ingenomen.
«
»
15:45 Friends
Monica krijgt er spijt van dat ze een andere vrouw getipt heeft over een goedkope bruidswinkel. Intussen ontdekken Joey en Ross dat ze op hetzelfde meisje vallen.
«
»
16:15 Friends
Joey wordt genomineerd voor een Soapie Award. Wanneer een man in de koffiebar niet Monica maar Phoebe probeert te versieren, beseft Monica plots dat Chandler de enige man is die ze nog zal kussen.
«
»
16:45 Friends
Joey doet auditie voor een grote filmrol waarvoor hij uit de kleren moet. Een nichtje van Ross en Monica komt op bezoek. Ross voelt zich meteen tot haar aangetrokken.
«
»
17:15 Friends
Melissa, een meisje dat samen met Rachel studeerde, komt naar de koffiebar. Samen halen ze heel wat herinneringen op.
«
»
17:40 Friends
Monica en Chandler proberen hun geloftes te schrijven, maar ze hebben er allebei moeite mee. Hun vrienden proberen hen te helpen door herinneringen op te halen.
«
»
18:10 Friends
Monica heeft haar Porsche terug. Er ontstaat al snel een conflict wanneer blijkt dat Rachel de enige is die er nog nooit mee mogen rijden heeft. Intussen trekken Chandler en Monica naar Las Vegas.
«
»
18:40 Friends
Joey is in de wolken, als hij een rol krijgt in een oorlogsfilm. Hij kijkt vol bewondering op naar zijn tegenspeler, maar de bekende acteur blijkt een vreemde gewoonte te hebben.
«
»
19:10 Friends
Phoebe en Ross gaan samen op zoek naar de verdwenen Chandler. Rachel probeert intussen tijd te rekken. Joey, die het huwelijk moet inzegenen, moet onverwacht overwerken.
«
»
19:45 Love Actually
In de aanloop naar Kerstmis hebben acht Londenaars te kampen met liefdesperikelen
«
»
22:20 Gestalkt
Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker, om deze vervolgens te confronteren met zijn of haar daden.
«
»
23:20 The Sex Clinic
Deskundigen doorbreken de taboes over de seksuele gezondheid van jongeren.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers