TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Tattoo Fixers
Vier van de beste tattooartiesten nemen klanten onder handen in hun pop-upsalon in een poging enkele van de ergste tatoeages van Groot-Brittannië te veranderen in wandelende kunstwerken.
«
»
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 Coroner
In de nasleep van COVID-19 onderzoekt Jenny het mysterieuze overlijden van een hulpverlener die dood werd aangetroffen in haar wagen. Ze graaft diep in het duistere verleden van de vrouw.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Coroner
Wanneer er een lichaam wordt aangetroffen in een doolhof van een meditatiecentrum, stelt Jenny akelige feiten vast over de effecten van de therapie die er gegeven wordt.
«
»
11:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Bull
Het team neemt de verdediging op zich van een jonge barman die terechtstaat voor onvrijwillige doodslag.
«
»
13:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 Bull
Een ondernemer wordt ervan beschuldigd investeerders te hebben opgelicht met haar ogenschijnlijk baanbrekende waterfiltratiebedrijf.
«
»
14:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:10 New Amsterdam (2018)
Max voert ingrijpende veranderingen door op het gebied van duurzaamheid in het ziekenhuis. Bloom keert terug uit vakantie. Reynolds behandelt een jonge patiënt die een hitteberoerte kreeg.
«
»
16:00 Nurses
Grace krijgt de opdracht om de laatste dag van een terminale patiënte zo speciaal mogelijk te maken.
«
»
16:55 Criminal Minds
Het team trekt naar San Bernardino in Californië om er een reeks inbraken te onderzoeken. De daders gingen daarbij bijzonder gewelddadig te werk.
«
»
17:55 Criminal Minds
Het team reist af naar Atlanta om er de verdachte dood van twee prostituees te onderzoeken. De twee vrouwen werden op brutale wijze doodgestoken en hun lichamen werden daarna in een park gedumpt.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het team trekt naar Seattle, waar drie koppels werden vermoord in hun woning. De werkwijze is telkens identiek en alle drie de koppels stonden op een lijst van pleeggezinnen voor noodgevallen.
«
»
19:45 Criminal Minds
In de woestijn van Arizona wordt een ronddolende jongen gevonden. Hij beweert dat hij een tijd geleden werd ontvoerd, maar is kunnen ontsnappen.
«
»
20:35 Coroner
Jenny en Donovan onderzoeken een mysterieuze dood in een spookhuis. De muren van het huis zijn beklad met doodsbedreigingen. Alison ontdekt iets nieuws over de dood van haar moeder.
«
»
21:30 Coroner
Jenny en Donovan helpen een jong meisje dat op zoek is naar de waarheid omtrent de dood van haar vader.
«
»
22:35 Bull
Chunk probeert een nieuw proces op gang te krijgen voor Eddie Mitchell, die ten onrechte veroordeeld werd.
«
»
23:35 Bull
Bull helpt een bekende social media influencer bij het aanklagen van haar vader. Hij kreeg jaren geleden de voogdij over haar imperium, maar dat wil ze nu ongedaan laten maken.
«
»
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer een missie verkeerd afloopt krijgt JJ, een van de meest gerenommeerde CIA-agenten, nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. De negenjarige Sophie ontmaskert hem echter al snel.

'My Spy', film uit 2020 met oa. Chloe Coleman, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers