TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 Madam Secretary
Elizabeth moet voorzichtig zijn met wat ze zegt en doet, als ze te maken krijgt met een vluchtelingensituatie en wordt geschaduwd door een verslaggever.
«
»
07:10 Madam Secretary
Terroristen dreigen een overstroming in het Midden-Oosten te veroorzaken, die miljoenen mensen zou kunnen doden. Elizabeths hoop dat een buurland de dam zal sluiten vervaagt.
«
»
07:50 Madam Secretary
Elizabeth en het kabinet moeten zich schrap zetten, nadat president Dalton een nucleaire vergeldingsaanval aankondigt op een land dat eerder raketten op de VS heeft afgestuurd.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 FBI
Wanneer de CEO van een grote beursvennootschap wordt doodgeschoten terwijl hij omringd werd door demonstranten, start het team een zoektocht naar de dader.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 FBI
Het team onderzoekt een incident in een restaurant waarbij meerdere slachtoffers vielen. Maggie en OA gaan na of de dader of daders racistische motieven hadden.
«
»
11:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 FBI
Wanneer het team de moord op vijf vooraanstaande mannen onderzoekt, komen ze in contact met iemand uit het kartel van Antonio Vargas.
«
»
13:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 Elementary
Holmes en Watson staan voor hun grootste uitdaging tot nu toe, wanneer Joan wordt verdacht van moord. Dit zou wel eens het einde van hun samenwerking kunnen betekenen.
«
»
14:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 New Amsterdam (2018)
Max rekent af met het verleden van het ziekenhuis. Bloom en Reynolds behandelen een patiënt met een onconventionele relatie. Sharpe besluit haar gefrustreerde tienernichtje strenger te gaan opvoeden.
«
»
16:00 Nurses
Naz en Grace worden zowel professioneel als privé zwaar op de proef gesteld wanneer ze moeten meedraaien op de brandwondenafdeling.
«
»
16:55 Criminal Minds
Het team onderzoekt een reeks moorden in San Francisco die doen terugdenken aan het werk van de beruchte seriemoordenaar Zodiac. Die heeft al sinds 1974 niets meer van zich laten horen.
«
»
18:00 Criminal Minds
Het team trekt naar Houston, Texas, waar een beruchte serieverkrachter opnieuw heeft toegeslagen. Deze keer heeft hij het gemunt op zijn vroegere slachtoffers.
«
»
18:50 Criminal Minds
In Atlantic City onderzoekt het team de moord op Danny Savino, de directeur van een casino. Hij werd dood aangetroffen in zijn bureau. Ondertussen maken Kevin en Penelope ruzie over Morgan.
«
»
19:45 Criminal Minds
Het team wordt naar Los Angeles geroepen, waar drie redders dood werden aangetroffen op het strand van South Bay. De mannen kwamen om het leven door een kogel in het hoofd.
«
»
20:35 Coroner
In de nasleep van COVID-19 onderzoekt Jenny het mysterieuze overlijden van een hulpverlener die dood werd aangetroffen in haar wagen. Ze graaft diep in het duistere verleden van de vrouw.
«
»
21:30 Coroner
Wanneer er een lichaam wordt aangetroffen in een doolhof van een meditatiecentrum, stelt Jenny akelige feiten vast over de effecten van de therapie die er gegeven wordt.
«
»
22:35 Bull
Het team neemt de verdediging op zich van een jonge barman die terechtstaat voor onvrijwillige doodslag.
«
»
23:35 Bull
Een ondernemer wordt ervan beschuldigd investeerders te hebben opgelicht met haar ogenschijnlijk baanbrekende waterfiltratiebedrijf.
«
»
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer een missie verkeerd afloopt krijgt JJ, een van de meest gerenommeerde CIA-agenten, nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. De negenjarige Sophie ontmaskert hem echter al snel.

'My Spy', film uit 2020 met oa. Chloe Coleman, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers