TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Madam Secretary
Vicepresident Hurst voelt zich bedreigd omdat minister McCord wedijvert om de volgende president te worden. Ze probeert Elizabeth op te lichten.
«
»
07:25 Madam Secretary
Na een sonische aanval in Bulgarije bedreigt president Dalton Rusland vanwege hun vermeende betrokkenheid. Door deze actie wordt zijn mentale toestand in twijfel getrokken.
«
»
08:10 Madam Secretary
Elizabeth zoekt naar creatieve oplossingen wanneer de helderziende van de president van Sri Lanka hem overtuigt om niet verder te gaan met een handelsovereenkomst met de VS.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:50 FBI
Het team maakt jacht op een moordenaar die er op het eerste gezicht niet-gerelateerde doelwitten uitpikt.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 FBI
Nadat drie mensen om het leven kwamen bij een bomaanslag, zet het team druk op een informant om bewijsmateriaal te verzamelen tegen zijn goede vrienden.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 Elementary
In een tuin wordt een lijk zonder hoofd gevonden. Holmes en Watson gaan op zoek naar de moordenaar die mogelijks banden heeft met occulte groepen.
«
»
13:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Elementary
Tijdens het onderzoek naar de moord op een 3D-printing ingenieur, kruisen Sherlock en Watson het pad van een robot die getuige was van de aanval.
«
»
14:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:20 Grey's Anatomy
Jackson deelt zijn grote nieuws met zijn collega's terwijl Koracick en Levi de grootvader van een zwangere vrouw proberen te redden terwijl zij aan het bevallen is.
«
»
16:00 Nurses
Grace en Ashley kibbelen nog steeds over de operatie, maar moeten noodgedwongen samenwerken wanneer er tijdens een concert meerdere gewonden vallen.
«
»
16:55 Criminal Minds
Het team trekt naar Jacksonville, Florida, waar verschillende menselijke resten op de bodem van de oceaan werden gevonden. Morgans tante vreest dat haar vermiste dochter een van de slachtoffers is.
«
»
17:55 Criminal Minds
Tijdens de eerste teamvergadering na het vertrek van Gideon kondigt Hotch aan dat enkele teamleden om budgettaire redenen naar andere afdelingen binnen de FBI zullen worden overgeplaatst.
«
»
18:45 Criminal Minds
De leden van het BAU worden door een senaatscommissie op de rooster gelegd in verband met de verdwijning van Emily Prentiss. Ze worden onverwachts geholpen door een onbekende.
«
»
19:40 Criminal Minds
Het BAU-team trekt naar Durant in Oklahoma, waar op drie dagen tijd twee vrouwen verkracht en vermoord werden. Niet veel later verdwijnt er een derde vrouw.
«
»
20:35 FBI
Wanneer een politiek verslaggeefster ontvoerd en vastgehouden wordt zonder dat er losgeld geëisd wordt, moet het team in haar verleden graven om uit te zoeken wie een motief kan hebben.
«
»
21:30 FBI
Het team gaat op zoek naar twee mannen die gewapende overvallen plegen. Wanneer de NYPD voorstelt om te helpen bij het onderzoek, hebben agenten Wallace en Scola hun twijfels.
«
»
22:30 Elementary
Een universiteitsprofessor werd vermoord. Hij was gespecialiseerd in wormen en op zoek naar een exemplaar dat in staat is om een revolutionaire nieuwe vezel te produceren.
«
»
23:25 Elementary
Holmes en Watson gaan op zoek naar een moordenaar die zijn slachtoffers kiest aan de hand van voorspellingen van een reeds overleden man. En die voorspelde ook de dood van Sherlock.
«
»
00:30 Vermist
De jonge talentvolle kunstschilder Tristan verdwijnt op de avond van zijn eerste tentoonstelling. Werden de zenuwen hem te veel of zit zijn relatie met een oudere man er voor iets tussen?
«
»
01:35 Vermist
Bruno Rogiers is de keeper van een derdeklasseploeg die onverwacht in de bekerfinale tegen Club Brugge speelt. Na de wedstrijd blijkt Bruno echter plots verdwenen te zijn.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nancy wil Syd helpen om de gestolen fentanyl aan de politie te overhandigen zonder dat hun betrokkenheid aan het licht komt. Het vreemde gedrag van Izzy leidt Nancy af, en er duikt een geest uit het verleden van Syd op.

'L.A.'s Finest', om 22.40 uur op VTM 3.

Dossiers