TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Madam Secretary
Wanneer een Russische dissident na het oplopen van de waterpokken naar de VS vlucht, moet een uitbraak van het virus worden bestreden.
«
»
07:50 Madam Secretary
Staatssecretaris Elizabeth McCord en haar personeel doen hun best om een mislukte uitlevering van een Mexicaanse kartelleider aan de VS voor elkaar te krijgen.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 FBI
Wanneer Antonio Vargas, de leider van een drugskartel en een van 's werelds meest gezochte criminelen, door het team wordt opgepakt, is het hele FBI-hoofdkwartier in gevaar.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 FBI
Bij een schietpartij op een verjaardagsfeestje vallen twee doden. Het team vermoedt echter al snel dat de slachtoffers niet de eigenlijke doelwitten waren.
«
»
11:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Elementary
Holmes en Watson zoeken een moordenaar die verbonden is met de tabaksindustrie nadat een advocaat, die de financiën van een grote distributeur onderzocht, vermoord werd.
«
»
13:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 Elementary
Detective Bell krijgt een unieke carrièrekans en overweegt bijgevolg om de NYPD te verlaten. Holmes en Watson onderzoeken de verdwijning van een jonge vrouw.
«
»
14:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Grey's Anatomy
Omdat het ziekenhuis nood heeft aan meer chirurgen, probeert Jo Bailey ervan te overtuigen om haar van specialiteit te laten wisselen. Meredith vecht nog steeds voor haar leven.
«
»
15:55 Nurses
In het midden van de nacht treffen Grace en Matteo een jongetje aan. Hij maakt zich zorgen om zijn opa en vraagt hen om hulp. Wolf krijgt bezoek van Markie.
«
»
16:55 Criminal Minds
Het team onderzoekt de verdwijning van de 25-jarige Molly Grandin. Ze vermoeden dat er een verband is met de ontvoering van Gail Langston enkele maanden eerder.
«
»
17:50 Criminal Minds
Reid ontfermt zich over de tienjarige autistische Sammy, wiens ouders zijn verdwenen. Prentiss moet samenwerken met twee voormalige collega's bij Interpol om een oude vijand op te sporen.
«
»
18:45 Criminal Minds
Na enkele verdachte moorden kan Prentiss de mogelijke betrokkenheid van haar oude aartsvijand bij Interpol niet uitsluiten. Ze maakt zich daardoor zorgen over de veiligheid van haar team.
«
»
19:40 Criminal Minds
Prentiss is klaar om de confrontatie aan te gaan met Ian Doyle. Ondertussen rekent het BAU-team op JJ om Prentiss te vinden en Doyle te klissen, voordat het te laat is.
«
»
20:35 FBI
Terwijl het team op zoek gaat naar een jong meisje dat tijdens een familievakantie werd ontvoerd, ontdekken ze dat de ontvoering mogelijks gelinkt is aan een gebeurtenis uit het verleden.
«
»
21:25 FBI
Het team moet infiltreren in een drugsbende nadat bij de overval op een chemisch bedrijf twee douaneagenten om het leven kwamen. Nestor biedt ook zijn hulp aan.
«
»
22:25 Elementary
Holmes en Watson onderzoeken de dood van een man die er een geheime tweede carrière op nahield. Watson krijgt een tegenslag te verwerken in haar adoptieprocedure.
«
»
23:20 Elementary
Het wordt een race tegen de klok voor Holmes en Watson wanneer Bell het slachtoffer wordt van een bioterroristische aanslag op het politiebureau.
«
»
00:20 Vermist
Kathleen Ongenae kampt met een postnatale depressie na de geboorte van haar dochter Laurence.
«
»
01:25 Vermist
De 16-jarige Joyce woont sinds enkele maanden bij een pleeggezin. Wanneer ze op een ochtend naar school vertrekt maar er niet aankomt, verwittigen haar pleegouders onmiddellijk de politie.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers