TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Madam Secretary
Nu een overheids-shutdown in aantocht is, moet Elizabeth creatieve oplossingen bedenken om een elektriciteitsnet in een Syrisch vluchtelingenkamp te financieren vooraleer daar rellen uitbreken.
«
»
07:45 Madam Secretary
Aangezien de shutdown van de regering geen tekenen van vooruitgang vertoont, moet Elizabeth onderhandelen over een overeenkomst tussen het Witte Huis en de oppositie.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 The Rookie
Nolan en Bradford proberen te voorkomen dat een drugsoorlog escaleert voordat er onschuldige slachtoffers vallen. Ondertussen hoopt Harper dat ze Chen klaar kan stomen om undercover te gaan.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 The Rookie
Nolan raakt lichtgewond wanneer hij een winkeldief achtervolgt. De lokale officier van justitie wil de verdachte aanklagen voor mishandeling, tegen de wensen van Nolan in.
«
»
11:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Elementary
Sherlock en Watson gaan op zoek naar een seriemoordenaar. Het herstel van Sherlock verloopt ondertussen niet zo vlot als gehoopt.
«
»
13:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 Elementary
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een vrouw die dood werd aangetroffen in cement. Watson zet een belangrijke stap voorwaarts in haar plan om te adopteren.
«
»
14:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Manifest
Jared en Vance werken samen om een geliefde te redden, maar de samenwerking onthult al snel geheimen die het leven van beide mannen op zijn kop kunnen zetten.
«
»
15:50 Nurses
Kate Faulkner heeft nu de leiding over de verplegers. Ashley krijgt af te rekenen met een moeilijke patiŽnt.
«
»
16:50 Criminal Minds
Drie exotische danseressen worden dood aangetroffen in een graanveld. Bij een van de slachtoffers wordt onder haar nagels DNA aangetroffen van twee verschillende personen.
«
»
17:50 Criminal Minds
In een steegje in Georgetown wordt het levenloze lichaam aangetroffen van Kelly Landis, een jonge vrouw die enkele dagen voordien was verdwenen.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team onderzoekt de moord op de tienjarige Daniel Lanham, wiens lichaam werd gevonden in de bossen van de Appalachian Trail.
«
»
19:40 Criminal Minds
Op twee maanden tijd werden in New Mexico drie vrouwen op dezelfde wijze vermoord. En op het moment van de moorden waren de echtgenoten van de slachtoffers thuis.
«
»
20:35 FBI
Tijdens de zoektocht naar de daders die verantwoordelijk zijn voor een massale schietpartij op een mediabedrijf, voegt special agent Tiffany Wallace zich bij het team.
«
»
21:30 FBI
Het team zet alles op alles om een seriemoordenaar te vinden nadat drie vrouwen op de bodem van een meer werden gevonden.
«
»
22:30 Elementary
Alfredo, de voormalige sponsor van Holmes, vraagt zijn hulp bij een illegale poging om zijn broer te redden. Holmes en Watson onderzoeken de vergiftiging van een biologieprofessor.
«
»
23:25 Elementary
Sherlock en Watson onderzoeken een rituele moord. Ondertussen probeert Sherlock de relatie met zijn vader te herstellen.
«
»
00:25 Vermist
Jimmy Verdonck, een ex-crimineel die zijn leven heeft gebeterd, komt na een nachtje doorzakken niet thuis. Zijn vriendin vreest dat hij weer op het slechte pad is.
«
»
01:30 Vermist
Bruidegom Lucas Verduyn verdwijnt op zijn eigen trouwfeest. Het team ontdekt al snel dat Lucas heel wat geheimen had voor zijn vrouw en familie.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers