TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Madam Secretary
Nu een overheids-shutdown in aantocht is, moet Elizabeth creatieve oplossingen bedenken om een elektriciteitsnet in een Syrisch vluchtelingenkamp te financieren vooraleer daar rellen uitbreken.
«
»
07:45 Madam Secretary
Aangezien de shutdown van de regering geen tekenen van vooruitgang vertoont, moet Elizabeth onderhandelen over een overeenkomst tussen het Witte Huis en de oppositie.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 The Rookie
Nolan en Bradford proberen te voorkomen dat een drugsoorlog escaleert voordat er onschuldige slachtoffers vallen. Ondertussen hoopt Harper dat ze Chen klaar kan stomen om undercover te gaan.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 The Rookie
Nolan raakt lichtgewond wanneer hij een winkeldief achtervolgt. De lokale officier van justitie wil de verdachte aanklagen voor mishandeling, tegen de wensen van Nolan in.
«
»
11:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Elementary
Sherlock en Watson gaan op zoek naar een seriemoordenaar. Het herstel van Sherlock verloopt ondertussen niet zo vlot als gehoopt.
«
»
13:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 Elementary
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een vrouw die dood werd aangetroffen in cement. Watson zet een belangrijke stap voorwaarts in haar plan om te adopteren.
«
»
14:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Manifest
Jared en Vance werken samen om een geliefde te redden, maar de samenwerking onthult al snel geheimen die het leven van beide mannen op zijn kop kunnen zetten.
«
»
15:50 Nurses
Kate Faulkner heeft nu de leiding over de verplegers. Ashley krijgt af te rekenen met een moeilijke patiënt.
«
»
16:50 Criminal Minds
Drie exotische danseressen worden dood aangetroffen in een graanveld. Bij een van de slachtoffers wordt onder haar nagels DNA aangetroffen van twee verschillende personen.
«
»
17:50 Criminal Minds
In een steegje in Georgetown wordt het levenloze lichaam aangetroffen van Kelly Landis, een jonge vrouw die enkele dagen voordien was verdwenen.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team onderzoekt de moord op de tienjarige Daniel Lanham, wiens lichaam werd gevonden in de bossen van de Appalachian Trail.
«
»
19:40 Criminal Minds
Op twee maanden tijd werden in New Mexico drie vrouwen op dezelfde wijze vermoord. En op het moment van de moorden waren de echtgenoten van de slachtoffers thuis.
«
»
20:35 FBI
Tijdens de zoektocht naar de daders die verantwoordelijk zijn voor een massale schietpartij op een mediabedrijf, voegt special agent Tiffany Wallace zich bij het team.
«
»
21:30 FBI
Het team zet alles op alles om een seriemoordenaar te vinden nadat drie vrouwen op de bodem van een meer werden gevonden.
«
»
22:30 Elementary
Alfredo, de voormalige sponsor van Holmes, vraagt zijn hulp bij een illegale poging om zijn broer te redden. Holmes en Watson onderzoeken de vergiftiging van een biologieprofessor.
«
»
23:25 Elementary
Sherlock en Watson onderzoeken een rituele moord. Ondertussen probeert Sherlock de relatie met zijn vader te herstellen.
«
»
00:25 Vermist
Jimmy Verdonck, een ex-crimineel die zijn leven heeft gebeterd, komt na een nachtje doorzakken niet thuis. Zijn vriendin vreest dat hij weer op het slechte pad is.
«
»
01:30 Vermist
Bruidegom Lucas Verduyn verdwijnt op zijn eigen trouwfeest. Het team ontdekt al snel dat Lucas heel wat geheimen had voor zijn vrouw en familie.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers