TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 American Woman
Kathleen heeft het moeilijk met nieuwe onthullingen over Greg. Bonnie heeft een gezondheidsprobleem. Diana is geschokt door slecht nieuws op het werk.
«
»
08:10 American Woman
Na het bijwonen van een Erhard Seminar Training vindt Kathleen antwoorden op enkele problemen in haar leven. Bonnie begint een wild avontuur met Adam in verband met een belangrijke werkopdracht.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 The Rookie
Het team onderzoekt een recente zaak over een voormalig kindacteur die uitgegroeid is tot een sekteleider.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 The Rookie
Nolan, Harper en Lopez worden belast met het onderzoek naar de ontvoering van de zoon van een vooraanstaand rechter. De lijst met mogelijke verdachten is lang.
«
»
11:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Absentia
Emily wordt gevangengenomen terwijl ze samen met Nick de vluchtelingen probeert te bevrijden. Ondertussen houdt Dawkins Emily's familie nauwlettend in het oog.
«
»
13:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 Absentia
Emily en Nick worden in Boston eindelijk herenigd met Flynn, maar de dreiging van het biologische wapen van Elliot werpt een schaduw over het hele gebeuren.
«
»
14:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Manifest
Mick stelt zich vragen bij de relatie tussen Ben en Eureka. Een nieuwe vijandige groep die Ben verdenkt neemt drastische maatregelen om antwoorden te krijgen. Angelina bereikt een breekpunt.
«
»
16:05 Manifest
Terwijl Mick en Ben hun krachten bundelen om een wanhopige passagier van vlucht 828 te helpen, worstelt Saanvi met een ontdekking van Eureka en de daarmee gepaard gaande geheimhouding.
«
»
17:00 Criminal Minds
Het team begeeft zich naar San Francisco om er een seriemoordenaar op te sporen die het gemunt heeft op daklozen. Hij gaat daarbij gewelddadig te werk en martelt zijn slachtoffers voor hij ze doodt.
«
»
18:00 Criminal Minds
Het team reist naar het zuiden van de Verenigde Staten, en meer bepaald naar Texas, waar een seriemoordenaar het op illegale immigranten heeft gemunt.
«
»
18:50 Criminal Minds
In Tallahassee, Florida, belt een man de hulpdiensten met als mededeling dat hij weldra zelfmoord zal plegen. Wanneer het team ter plekke komt, treffen ze het levenloze lichaam van de man aan.
«
»
19:40 Criminal Minds
Het team reist naar het kuststadje Franklin in Alaska. Daar werden op een week tijd drie mensen vermoord. Op het eerste gezicht lijken de slachtoffers niets met elkaar gemeen te hebben.
«
»
20:35 The Rookie
Na een AMBER Alert gaat het team op zoek naar een pasgeboren baby die gestolen werd uit een plaatselijk ziekenhuis. Ondertussen werken agenten West en Chen hun laatste dienst als rookies af.
«
»
21:30 The Rookie
Harper en Nolan worden opgeroepen voor een overval. Ze komen er al vrij snel achter dat het de dader niet enkel om het geld te doen is.
«
»
22:30 Elementary
Tijdens de reconstructie van een van de gevechten van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog wordt een man vermoord. Holmes en Watson worden belast met het onderzoek.
«
»
23:30 Elementary
Tijdens het onderzoek naar de moord op haar therapeute stuit Watson op haar eigen dossier. Ze komt zo meer te weten over haar obsessies en verdrongen angsten.
«
»
00:30 Vermist
De Cel Vermiste Personen gaat op zoek naar Milla Daelmans. De 20-jarige studente Pol & Soc woont bij haar vader, maar lijkt al een tijdje een dubbelleven te leiden.
«
»
01:30 Vermist
Er duikt een nieuw spoor op in een zaak van twaalf jaar geleden, toen Liesbeth Legaer verdween. Liesbeth was speurder bij de politie van Antwerpen en de vriendin van Nick.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers