TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Without a Trace
Het gezin van zakenmagnaat Ben Palmer verdwijnt spoorloos tijdens een vaart met hun luxejacht op weg naar Key West. De kapitein van de boot wordt dood teruggevonden met een schotwonde in het hoofd.
«
»
08:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 FBI
Diplomaat Ryan Parker en zijn chauffeur worden doodgeschoten. In de koffer van Parkers wagen ontdekt Maggie drugs. Was de man verwikkeld in criminele activiteiten?
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 FBI
De baas van de Egyptische inlichtingendienst wil zich in New York aan zijn hart laten opereren. Er worden heel wat veiligheidsmaatregelen getroffen en die blijken geen overbodige luxe.
«
»
11:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Absentia
Emily ontdekt dat Rex gelinkt is aan iemand uit haar verleden en heden.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Absentia
Emily komt op een dood spoor in haar onderzoek, maar volgt de resterende stukjes bewijs om een antwoord te vinden.
«
»
13:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Bull
Een weduwe doet beroep op Bull wanneer ze door de politie verdacht wordt van de moord op haar rijke man.
«
»
15:15 Bull
Bull helpt de FBI in een zaak tegen een man die volgens hen de software van de luchtverkeersleiding op LaGuardia Airport hackte.
«
»
16:05 Love Island
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
16:55 Criminal Minds
Het team moet het ministerie van Defensie een handje toesteken wanneer een dertigtal Amerikanen besmet raken met een bijzonder agressieve vorm van anthrax.
«
»
17:55 Criminal Minds
De lokale politie van Detroit roept de hulp van het team in om een reeks moorden op te lossen. De dader heeft het gemunt op daklozen, junkies en prostituees.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het onderzoek gaat voort in Canada, waar juridische problemen het werk belemmeren. Ondertussen wordt een verdachte gearresteerd.
«
»
19:40 Criminal Minds
Het team schetst het profiel van een moordenaar die het heeft gemunt op een dokter. Tot hij diens zoon kan vermoorden, doodt hij elke dag iemand anders.
«
»
20:35 FBI
Het team onderzoekt de moord op een FBI-agent en ontdekt dat de man een dubbelleven leidde.
«
»
21:25 FBI
Een vrouw die meer weet over de dood van Maggies echtgenoot wordt ontvoerd. Dana zet haar carrière op het spel door Maggie zelf op de zaak te zetten.
«
»
22:25 Absentia
Emily zit de laatste dagen van haar FBI-schorsing uit terwijl ze worstelt om de gevolgen van haar daden. Ze is wantrouwig en ziet overal bedreigingen.
«
»
23:25 Absentia
Na de dodelijke gebeurtenissen moet Emily een race tegen de klok voeren om Nick te vinden.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op Eén.

Dossiers